Amerikada yıllardır en çok satılan ve en sorunsuz araçlar seçiliyor.
desteksiz sallamıyalım, varsa bu tezinizi ispat edecek resmi bir döküman burada paylaşın hep beraber okuyalım aydınlanalım ( haa bu arada amerikada çok satması falan benim bu markalar hakkındaki görüşümü değiştirmez,,, linea her sene en çok satan binek araba oluyor,bu lineanın en iyi,en sorunsuz,en kaliteli binek araç olduğunu göstermez )
Neyse polemiğe girmiyorum 20nin üzerinde devrini alıp araca sahip olan
çevresindekilerin dışında bu platformda bile bir çok kişinin araç alırken fikir aldığı bir kişi olarak onun ötesinde daha siz puntoyu sokakta görürken ben 3-4.cü değişik puntoya satın alıp binip her türlü teknik verisini bilen bir kişi olmama rağmen polemiğe girmeyecem.
Fikrinizi değiştirmeniz zerre kadar umurumda değil zaten ön yargıları kırmanın ne kadar zor olduğunuda biliyorum siz jant kapaklı golf yada 97 kasa Corolla almaya bakın bırakın ağzına kadar tüm güvenlik ve konfor donanımları olan Hyundai aracı yada 1.6 205hp KIA Pro Ceed GT araçlar teneke.Bu arada işallah İngilizceniz vardır buda yazdığımın desteği yoksa sizin adınıza çevirmek isterim ama tavrınız la o şansınızda kaybettiniz.
****LİNKKK****
https://www.hyundaiusa.com/research-...ws-awards.aspx
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Selam.. Senin markalar hakkındaki görüşünü değiştirmez belki ama bir araç satış sitesinin ufak bir araştırma sonucu..
Sadece 3 dk araştırma sonucu elde ettiğim bilgi..
En Çok Satılan SUV?lar ve Fiyatları - Milliyet.com.tr
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri