valla kullanmadım yalan yok. ama bi tandığım almılştı sıfır savuruyo falan demişti linea almayı düşünüyodu en son.
Marka fanatikliği yapmıyorum gerçekleri yazıyorum. Yaşadığım durumu yazıyorum. hakkını verme hususuna gelirsek araç berbattt şudur budur demedim ki ergonomik ve kullanıcı odaklı değil dedim sadece. Bu benim düşüncem. Motoru güzel çekişi kuvvetli sessiz. Süspansiyonu iyi ancak içi dar sadece bagaj var bence arabada. Rahatlık yok.
Herkes punto kullansın konusunda ise bişey diyemem kullansın memnun olurum. Gayet mantıklı bi araç. Ancak fanatik değilim. Arabanın ne fanatiklği olacak Allah aşkına.Sizde biliyosunuz ki forumda ve dışarda nice Renault düşmanı arkadaş var benim tavrım bu değil bu konuda anlaşalım.
Konu biancoangelo tarafından (31/10/2013 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
valla kullanmadım yalan yok. ama bi tandığım almılştı sıfır savuruyo falan demişti linea almayı düşünüyodu en son.
zaten fransız araba alınmaz hepsi aynı demir amortisör konforsuz arabalar.ben bi konforu cıtroen'in yeni serilerinde buldum ama güvenipte almam fransız arabasını kimseden iyi duymadım. peugeot 307 arabam vardı onda zaten bir sürü sıkıntı yaşadım ama motoru on numaraydı gerisi boş.
fluance ufaksa puntoya binmem daha sıgamam cünkü puntoyada bindim fluanceyede kıyaslamıyorum bile tamamen farklı bir olay
Şu fluence'i bi öveni görmedim valla. Herkes memnuniyetsiz. Linea ve fluence i kıyaslama imkanı bulmuştu bi arkadaşım Linea daha güzel dedi. Öyle kaslı heybetli gözüktüğüne bakmayın yani sırf görüntü "flu"ence...
fluence hakkında hiç kimseden olumlu bir yorum duymadım bende.
sadece yol tutuşunu merak ediyorum o aracın. yerden yükseliği fazla gibime geliyor.
Buna benzer yorumları ben yapmıştım başka bir sitede yazdığım incelemede.Aileler için alınabilir bir araç ama kesinlikle. 50 ve altındaki paralara. Orta şekerli bi makine ama Renault ve diğer Fransız üretimi araçlar mı ? ALLAH KORUSUN.
Link : https://www.fiatlinea.org/farkli_kon...im-t560.0.html
Yok burada bizim araçlar veya renault olarak değil, genel olarak aşırı yüksek olduğunu belirtmek istedim. Zaten fluence kullandım, hissiyatsız değişik geldi, ben 2010 yılında evo aldığımda da memnundum, şimdi bindiğim punto çok çok daha güzel, daha sessiz ve amortisötleri çok daha iyi...
Punto 1.4 S&S Lounge Skydom+ESP Paketi+Sport Kit
fluence = linea yani fluence lineadan 1 tl daha pahalıya alınmaz
Driven by the future
arkadaşın fluencesi vardı..puntodan sonra binince gemi gibi geldi bana...ben de merak ettim fluenceye sığmayan gövde puntoya nasıl sığar![]()
Elektrikli olanı da vardı o alınır işte....
Ayrıca bugün tekrar full +full 18000 de bi fluenceye bindim. Arka koltuklar gayet geniş... Bagaj geniş ancak yine ön koltuklar dar... Uzun uzun test ettik... Yine dizeldi aracımız. Motoru ve torku harika.
Daha sonra symbole bindik. Symbol de dizeldi. (Ki symbol arabaysa punto wolksvagen **golf**ayarında bi araç mantıkenn) Bildiğin peynir tenekesii...
Daha sonrada scirocco ya bindik.... Anlatmıyorummm yaşamak lazım Sciroccooo....
Özellikle fluencede arka tarafta 45 dakika seyhat etme imkanım oldu. Fluence süspansiyonları gayet sesli çalışıyor içeri alınan ses puntodan inanın bi tık fazla (arka kısım için) plastik aksamları için kaliteli denemez... Arka kafalıklar ve krom kısımlar başarılı. Ancak arka havalandırmaların krom çerçeve olmasını beklerdim. Araç döşemesi deri idi gayet başarılı ancak deri kalitesi bi tık düşük.
Konu biancoangelo tarafından (01/11/2013 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Bu kadar eleştirinin üzerine ben yorum yapmayayım
Abimce var bir daha binersem![]()
Punto, linea ve fluence kullanmış biri olarak şu yorumları yapmak isterim.. fluence EDC şanzıman 110 beygir yaklaşık 2 gün boyunca kullandım. diyebilirimki aracın şanzımanı mükemmel, çekiş çok iyi. fakat direksiyonu hissizdi. otobanda 130 km üstü hızlarda insanı tedirgin ediyor, ani frenlerde ABS ye rağmen güven vermiyor. Bu durumu yerden yüksekliğine bağladım, şirket araçları Linea, linea bozuk yolda altını kolayca yere sürtersiniz fakat fluence de bu pek mümkün değil, yüksek bir araç olduğunı ordan tescil ettim.. tam bir tarla arabası.. bu yüzden stabilite frenaj konusunda linea daha iyi bana göre. fakat malzeme kalitesi, şanzıman fluence derim. multijet motora lafım yok..
Bugün şirketimizin 2014 joy dizel Fluence aracını kullandım. Puntodaki keyfi gerçekten vermedi. İç kalitesi kötü,Debriyajı sert,Freni hissiz , Vitesi kemikli idi. Rahat hissedemedim kendimi. Olumlu yanları ise direksiyonu yumuşak, motoru gerçekten iyiydi.Punto 80-90 ile Çıktığı rampayı 120 ile çıktım bana mısın demedi. Rölanti sesi yüksek ama sürerken çok rahatsız etmedi...
2013 Punto Easy 1.4 Fire 77 BG + Lpg
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri