Scirocco kullandığım için güzel araç diyebilirim.Biraz dar ama konforlu,atak hızlı ama güvenli.Vites geçişleri çok yumuşak.Diğerini kullanmak daha nasip olmadı oyüzden karşılaştıramıycam ama sanki Guiletta daha geniş ve dıştan daha güzel gibi duruyor..Ama görünüş bir yere kadar tabi..İçinden dışını göremiyoruz kulanırkenYani önce güvenlik,sonra konfor..Bence test turu atma şansınız varsa,her iki aracıda deneyin.Öyle karar verin..
Zor bir tercih. Kozmetik olarak bakıldığında tamamen zevkler/renkler meselesi, yani bu işin doğrusu yanlışı yok. Bana sorarsanız bu ikisi arasından VW'yi tercih ederim, daha sportif geliyor benim gözüme, Alfa'dan daha kısa, daha geniş, daha alçak, daha ağır. Teknik olarak bakıldığında VW 10 beygir zayıf görünüyor ama tork eğrisi daha iyi. Alfa'nın 0-100 verisi daha iyi görünüyor ama torktan ötürü bence VW şehir içinde daha keyifli bir sürüş sunar. Bu açıdan da VW'yi tercih ederdim.
Aslına bakarsanız iki aracı da tercih etmezdim ama neyse![]()
giulietta derim kesinikle dayımda var kullanma fırsatım oldu cok cok seri bir araç hmde cok yakmıyor sehir içi 9 litre yakıyor bnce cok değil
I Love Abarth
Konunun içine birden 207 RC Le Mans giriyor şaşırdımSanırım aklında olan arabaki direk onu söyledin ..
Başlı başına Limited modeldir Le Mans, şeritlerinden direksiyonundaki araç numarasına kadar. Tavsiye ederim aklında olanlar için .
Gelelim Scirocco ve Guiletta arasındaki seçime, kesinlikle Scirocco. Sürüş zevki, sağlamlık, piyasası gibisinden bakarsak herzaman öndedir. Ancak tabiki kişisel zevk değişir, sizin içinize sinecek olan önemlidir.
Küçük bir öneri olarak ekleyeyim , kullandınızmı bilmiyorum tabiki ama istediğiniz iki aracıda kullanmak gibi bir imkanınız var ise kısa sürelide olsa test gibi deneyin ve öle karar verin. Aracı durduğu yerde sadece oturarak beğenmek çok doğru değil .
Şimdiden hayırlı olsun ..
katılıyorum delta ve bravo birebir neredeyse onlardan daha farklı tabiki
Driven by the future
Hocam belki alakasız ama, dediklerine göre 13 lt vs yakıyormuş.. Arkadaşımda scirocco vardı pek memnun değildi. sattı ve şuan 2.0 T Hyundaı Genesıs otomatik vites kullanıyor ve çok memnun ayrıca 2. elaldı 65 bin tl ye 2011 fiyat aralığı hemen hemen aynı 210 hp di yanlış hatırlamıyorsam ve 13 14 lt yakıyor şehir için.
Bu arada Alfa da alternatif olduğuna göre bir segment altta yer alan Mito QV yi öneririm kesinlikle.Giulietta daha geniş ve konforlu olacak tabi ama 1.4 170bg QV ye çok daha fazla yakışmakta![]()
Kesinlikle giulietta
Ikinci eli hiçte kötü değil ayrıca prim bile yapmaya başladı geçen sene 48000 e sıfır 120 hp sonu alanlar vu sene 50 ye ikinci elini satıyorlar
HTC One V cihazımdan 2 ile gönderildi
ikiside çok güzel ben Guiletta derim. yalnız insanların buna bu kadar para verilirmi vbg. laflarınıda göze almanız gerekir. ha Scirocco alırsanız o da güzel hem insanların böyle laflarını duymazsınız ama bence Guiletta daha kaliteli ve daha güzel her bakımdan. tercih sizin...
Benim favorim Polo GTI (180hp.3kapı,5kapı) veya Peugeot 208 GTI (200hp, 3kapı) da düşünebilirsin ..
2012 - Grande Punto 5P 1.3 Multijet 75HP S5 E4 + Skydome + FullKit.. " Devir ekonomi devri " ..
2003 - Palio Sporting 120 HP + Allah ne verdiyse .. " Onun tadı başkaydı " ..
teşekkürler arkadaşlar görüşlerininz için iki aracıda inceledim zaten aklımda alıcağım araçlarıda hazırlamıştım ve bu gün itibariyle scirocco sahibi oldum daha detaylı olarak fotolarını detaylarını belirticem...
Hayırlı olsun Saygın, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun kazasız belasız...
Hayırlı olsun hocam,bende senin gibi 2 tercih arasında kalıp,evlilik önceki son düzlükte olduğum için gözümü karartıp scirocco aldım
Bence doğru tercih yapmışsın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri