Osman, gayet güzel bir tercih olur benceOturaklı ve sportif bir araç, eski kasası bir tanıdıkta vardı, oldukça memnundu.Bence tercih edilebilir...
Arkadaşlar şu an kullandığım gp aracımı eşime verip kendimede 2005-2006 honda accord 2.0 sport almayı düşünüyorum ama siz saygıdeğer arkadaşlarımın bu araç hakkındaki görüşlerini almak istiyorum..teşekkür ederim..
Konu kadir07 tarafından (03/06/2013 Saat 12:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...
Osman, gayet güzel bir tercih olur benceOturaklı ve sportif bir araç, eski kasası bir tanıdıkta vardı, oldukça memnundu.Bence tercih edilebilir...
Eger sanayi ye girdigin zaman power hortumuna 1100tl vermeyi göze alıyorsan güzel oturaklı ve konforlu bir araç.
çok keyifli bir araç....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
92 modelini kullandım birkaç gün. ona bile hayran kaldım![]()
ISmileUDie
honda accord gayet konforlu ve oldukça keyifli bir araç
eğer yakıt konusunda bir çekinceniz yoksa keyifle binebilirsiniz
açıkça ekonomik diyemem ama keyifli bir araç
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Honda accord 2.0 ların benzinde 9.5 lt yakıt yaktığı söyleniiyor. Ki arabam.com sitesinin test köşesindede aynı veriyi yazmışlar.
Tüp takarsanız 11-12 lt yaksa max. (sehir içi) 31 tl- 28 tl arası bişeyler yakacaktır.
https://www.arabam.com/Test/Honda-Ac...port/Detay-103
Araç gayet konforlu ve kullanışlı . Motorunuda malum biliyoruz.
evet otomatik alacağım aracın şehir içi benzinle test verileri 9.5 litre ben sakin kullanımla 1.5 litre de fazla yaksam yani 11 litre yaksam buda lpg ile 12 litre ye tekabül eder. 12 lt * 2.32 = 27.84 tl yapar hadi biraz daha arttıralım 30 tl dersem buda 30 kuruşa tekabül eder bilemiyorum hesabımda bi yanlışlık varmı?
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Arkadaşımda vardı paran varsa güzel araba ama paran yoksa yanaşma diyordu. Açıkçası kendim sürmüşlüğüm yok ancak duyduğum hep yakıt tüketimiydi.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
40 kuruş km başı yüksek değer arkadaşımın kardeşinde 2.4 motor olanı var izmirde 35-40 krş arası geziyormuş tüketimi.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Şimdi sahibinden de baktım. Çok artis bir araba.. Yakışır
40 kurus için yaklasık 18 lt yakması lazım sakin kullanımda sehir içi bile olsa bu kadar yakacağını düşünmuyorum 40 kurus yaktırmak imkansız demiyorumama sürekli dip gaz gidilmezsse yada sehir için kısa mesafe 2 3 km gidip stop edilmeyecekse sehir içi 12 13 lt lpg tüketir sehir dışı da sakin kullanımda 8 9 lt lpg tüketir
Osman, yakıt tüketimi çok göreceli bir kavram.Kullanım tarzı, trafik, güzergah, aracın teknik durumu tüketimi birebir etkiler.Accord D segmenti bir araç.Motoru ya 2.0 ya da 2.4 olacaktır.Bu segmentte ve bu motor hacminde diğer markalar ne tüketiyorsa Accord da en fazla o kadar yakacaktır.O yüzden -dikkatli kullanımla- tüketimi dert etmeye gerek yok.Aynı araçla bir kullanıcı 8lt, diğeri 12lt yakabilir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri