Roomsterda dusunulebilir guzel bi alternatif bence. Cam tavanlilari guzel oluyo. Bi komsumda var dunyanin esyasi sigiyor bagajina.
Roomsterda dusunulebilir guzel bi alternatif bence. Cam tavanlilari guzel oluyo. Bi komsumda var dunyanin esyasi sigiyor bagajina.
Skoda Roomster önerisine katılıyorum. Hem kocaman bir bagajı var hem de arka koltuklar sökülebiliyor. Hatta sadece orta koltuğu söküp diğer iki koltuğu dört yöne kaydırabiliyorsunuz. Dolayısıyla zaten büyük olan bagajı daha da büyüyor. Gayet kaliteli ve güvenli bir araç. Çok tercih edilen bir model olmadığından 2. elde gayet uygun fiyata alınabilir sanırım.
Skoda düşünülüyorsa ben Yeti öneririm şiddetle![]()
Hocam hali hazırda fiatın genis bagaj hacmine sahip birçok modeli var.(Linea,fiorino,doblo)Alabilirsiiniz.Ne yazııki dacia hala renaultun yan sanayisi olarak görülmekte ve ürün kalitesi ne yazıkki baya altta.
B-Max B MPV bir araç olmasına rağmen bagaj hacmi gerçekten küçük benim araçta aynı sınıf ve 440lt bagaj hacmi var diz mesafeside koltuklar standart haldeyken daha fazla nasıl bir araç bu Bmax çözemedim.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri