tüp uyumunu bende merak ediyorum.
merhabalar,iyi pazarlar herkese;
kısa bir zaman önce bravomu sattım. Bir süre araba bakındım 25 bin lira civarında..Arkadaşımın satılık arabası var ve piyasa fiyatına göre uyguna veriyor.
Fazla yakması haricinde subaru hakkında bilgisi olan var mı? Fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız?
teşekkür ederim
tüp uyumunu bende merak ediyorum.
tüp uyumunda sıkıntı yok bu arada.biraz araştırdım..tercihe göre prins marka lpgden başlanablir.onun haricinde italyan markalarınında uyum sorunu yok gibi.montajı yapan ustaya bağlı öncelikle.atikerle kullanan bile var imiş.
sanırım büyük beyinli diye tabir edilen sistemden montaj yapıyorlar.
şehiriçi 11 litre yaktığına göre lpg zaten şart
1.5lerin performanslarının çok kötü olduğunu okumuştum ben de. hiç sürdün mü?
lpg olayı prins ile falan çözülüyor. atiker falan kullananlar var ama hiç sıkıntı yaşamadan kullananını görmedim.. 1.5 subaru alıp sti performası bekleyenler baygın diyebilir ama makine gayet başarılı bence. awd olayını yaşamak başka bişi. tabi bunun maliyeti de biraz daha fazla yakması![]()
Sakalım çok , sözüm yok !
2008 Fiat Grande Punto 1.3 multijet dynamic 90 hp Dualogic
2007 Seat Altea 1.6 Staylance 102 hp
bana hep sağır gelmişlerdir, moor olarak.. öyle basıp gidilecek makine değil, ama yağmurda karda güzel gidiyor, virajlarda da öyle... iç malzemesi bravo kadar iyi değil, ama dayanıklı olduğu söylenir. marifeti boxer motorunda zaten, uzun süre sıkıntı çıkarmadığı da biliniyor. ama bir mazda kadar değil, konforu da aynen bir mazda kadar değil... bravo kadar bile değil... ben de bravo almadan önce bir süre arkadaşımınkini ödünç alıp kullanmıştım, izlenimlerimin kaynağı budur.
22-23000 e her şekil alınır kullanılır.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
2. eli olmayan bir arac arkadasımda vardı 2 senede zor sattı performas düşük oluyor onun yerine baska bi arac tercih edin bence LPg konusuda var tabi enaz 3000 enaz masraf yapacaksınız fenni muayene ıvır zıvır uyum falan bence degmez ama zevk meselesi tabi![]()
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri