hayırlı olsun. mercedes c180'de karizma ama <3
hayırlı olsun
Punto Evo
2 yıldır kullanıyor tek bir sorun çıkarmadı ne elektronik nede başka birşey golfün ölüsünede dirisinede ben para vermem isterse komple çelikten yapsınlar bu kadar abartmayın lütfen sanki hiç arıza çıkarmıyor bu golf dediğiniz araç internete gir bir araştır bakalım dsg ler tsi lar ne arızalar çıkarıyor...
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Nedir bizim bu milletteki volswagen, toyota, honda hastalığı anlamıyorum. Adam arabasını almış, hayırlı olsun diyeceğine aracı kötülüyenler var. Ayrıca bu zevk meselesi. Şahsen ben de donanımsız benzinli bir volswagen alacağıma ağzına kadar dolu dizel fiat alırım. Bu nedenle benca alınmış bir araçla ilgili sahibini üzmenini bir anlamı yok. Herkesin parası, parası karşığılında beklentisi ve zevkleri farklı.
Hayırlı, uğurlu olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin.
Bir mal alındıktan sonra söylenecek tek cümle vardır.."Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın"...
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
Rabbim kaza bela vermeden güle güle kullanmak nasip etsin. Tekerine taş deydirmesin.
Bende burada bir konu görüşmek istiyorum affınıza sığınarak.
Arkadaş güzel bir araç almış. Keşke şunu alsaydın olurdu denebilir. Ama ben onu alırım ben bunu alırım demekte burayı biraz bayağılaştırıyor. Ama yukarıda yorum yazan arkadaşın dediğinede katılmamak elde değil. Ben benim punto evo yu ankara otodan 40.800 e aldım. Aynı zamanda araştırdığım bir boy küçük yaris neredeyse 2-3 bin pahalı özellik yok. Eş sayılabilecek polo benzinli düz neredeyse utanmasa vw klima koymayacak 5000 tl pahalı. Ne bunşar yahu dedim. Benim aracım dynamic verdiyonu çok şükür hakkını verdi şimdiye kadar.
Tekrar hayırlı olsun derim.
Kazasız belasız güle güle kullanın.benimde takip ettiğim bir araç, c4 forumlarinda kullanıcılar gayet memnun.aydinda test aracı bulamadım ancak sınıfında gayet güzel bir araç sizi uzmeyecektir fiyatida gayet iyi
hayırlısı olsun.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ama bnm tercihim i30 olurdu açıkcası![]()
bikaç örnekle böyle şeylerin tespiti olmaz ona bakarsan yan komşum 0 honda civic aldı daha 2 yaşında araç 3 defa servise gitti ben ise punto mdan önce o sıralar palio kullanıyordum 2000 model 13 yaşında araç rutin bakımları dışında tık demedi kullandığım 2 sene boyunca yani olaya çevremizden örneklerle değil genel kalite olgusu olarak bakmak lazım citroen in vw nin kalitesine ulaşması çok zor bence
Herkeste bir VW kalitesi muhabbeti var. Bu araçlar bir Audi değil. Fiat noktasında da burun kıvrılan markalar aynı skalada Avrupada burdaki fiyat yüksekliği tamamen Distiribitör firmanın kar marjı yüksekliğinden başka bir şey değil.
Kısaca bir C4 bir Golften kalitesiz dğil dizayn olarakta çok önde.
Arkadaşın 57000e aldığı exculusive donanım C4 ün emsali Golfte 75000!!!!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
dizayn olarak önde demeniz yanlış olmuş size göre önde olabilir ama direksiyon göbeği sabit kalan bir fransız aracından bahsediyoruz vw nin fiyatlarının abartı olduğu konusunda elbette hemfikiriz ama kalkıp ta bir alman aracı ile fransız aracı asla kalite olarak bir tutulamaz ayrıca Alman lar bu işte en iyi İtalyan larda motor ve estetik konusunda iyiler.japon larda oldukça başarılı bana göre fransız lar en geriden gelenler hatta koreli kardeşler hyundai ve kia bile benim gözümde psa grubundan daha iyiler.
Hocam siz zamanın bayağı bir gerisindesiniz anladığım kadarıyla.
Yeni C4 lerde direksiyon göbeği dönüyor!
Kaldıki o dönmesi bence yüksek bir teknolojinin işaretidir.
Bende çok haz etmem Fransız araçlarından ama tukaka da değiller.
Pnömatik süspansiyon nedir bir bakın Citroeni göreceksiniz o zaman adamlar bunu 60 lıyıllarda yapmışlar.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Arkadaşlar Golf 35 seneden fazladır seri üretilen bir dünya otomobili olmayı başarmış bir efsanedir.C4 ile karşılaştırmayınız.. C4 nekadar dolu olsa da ve ucuzda olsa yollarda GOLF daha fazla görürsünüz..
Bu arada ilk Golf, Grande Punto'nun da tasarımcısı İtalyan Giugiaro tarafından tasarlanmıştır![]()
Konu HaYachTs tarafından (18/05/2013 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri