Alıntı Mreee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim herkese arkadaşlar.
27/01/2013 tarihli program.youtube'da yok ama kanalın kendi sitesinden bulabilirsiniz.
Onur abi fiyatı arastirdim biraz . bayiide 59500 civari lisfe fiyatı varmış. Bizim kazandığımız araçta extra 17 jant var standartı 16.birde bildigim kadariyla cam tavan var.arabayi uzerime aldim ama daha goremedik bu extralarda 3750 lira.ortaya 63000 küsür bir rakam çıkıyor. Ben 58 dedim ? Iyi rakam degil mi ?
Birde golf 6 bana gorsel olarak daha iyi geliyo onun icin tercihim ondan yana oldu.
Emre hocam şu an internete bakarsan 52-54000 aralığında Tekna araçlar var aynı yarışmadan kazanılmış özellikle benim baktığım dönemde Nissan da yaklaşık 5000TL lik indirim vardı o sebeple fiyatlar yüksek gelmişti. Aracınız sıfır araç ama maalesef plakayı taktığın anda 2.el muamelesi görüyor ben 2 hafta önce 2400km deki İX20 aracımı sıfır fiyatı 50500TL 40000 e aldım araç 5 aylık bir araç. Neden benim fiyatım yüksek diyecek olursanda Emre hocam kalite olarak aşağı yanı olmayan daha donanımlı ve heybetli Kia Sportage eco dynamic aracı bayiden 58000 e alabiliyorsun örnek olarak. Eğer ki ciddi anlamda satmayı planlıyorsan kardeşim 53-54000 fiyat belirlemen lazım oda cam tavan var ise. Tabiki bu benim nacizane sana yardımcı olmak adına fikrim.