guiletta varken leon apaçi aracıdır arkadaş güle güle kullansın ama ben 29 bin tl yi 7 yaşında lpg li bir araca vermezdim neyse tercih meselesi hayırlı olsun ..
Hayırlı olsun kanka.bence de biraz fiyat fazla gibi ama çok yakışıklı araç maşallah.segmentide lider araçlardan ya da Türkiye'de çok fazla tutuluyo bilmiyorum ama iyi tercih.
valla arkadasımda honda vardı 2005 model lpg li 78000 km idi satıyorum dedi ve 26000 tl ye sattı bazı aracların modelleri kolay kolay eskimez.. guiletta demissinde bana bi tane 29000 e quiletta bulabilirmisin ? hadi 35 e bul ! bu tamamen bütce meselesi apaçi aracıdır demissin saygı duyarım senin görüsündür..
sagolasın onurum.. aslında fiyat fazla degil söyle anlatayım..
bursada bulmustum bir tane 2 parca boyası var aracın kırmızı renk..
64000km idi sanırım 29000 istiyor adam ama aracta lpg yoktu..
adam 28500 tl iniyor hadi 28000 e zorladıgımızı düsünelim
benim oraya gidisim gelisim en kötüsü 500 tl alım satım expertiz vs.
4 lastik nerden baksan 900 tl
lpg takıcaksın 1600
ruhsata işleteceksin 300tl
60000 bakımı yapılmamıs hadi onada 500 tl diyelim
3800 tl cebimden cıkacaktı
yani bu arac bana 25200 e gelmis oldu bir nevi..
böyle kaba taslak bir hesap yaptım aracta icime sinince el sıkıstık...
hayırlısı olsun, kazasız belasız, zevkli sürüşler.
İkinci el araç alırken yapılacak masraflar da gözönüne alınmalı dolayısıyla hiç de pahalı almış sayılmazsınız merak etmeyin.Apaçi falan diyenleri kaale almayın zaten gayet başarılı bir araç, oturma pozisyonu / egzos sesi yeterhayırlı olsun güzel günlerde kullanın..
Haklısın Ömer.aslında düşününce dediklerin doğru.tip yeter aračta zaten.benim de mesela en büyük hayalim kıpkırmızı bir FR dır.aahh ah![]()
hayırlı olsun kazasız belasız. leon begendigim bi araç. bende yeni leon yada gulietta arasında karar verme aşamasındayım eylül gibi degitiricem inş
hayırlı olsun güle güle kullanın gerçekten hoş araba
çok iyi bir tercih yapmışsınız bence alıştıktan sonra bırakmak istemezseniz hayırlı olsun...
Hayırlı olsun ömer abi güle güle bin sen beğendiysen içine sindiyse keyfini çıkar abi.
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri