31 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Gp-Fiesta takası hakkkında görüşleriniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05/02/2012
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1.796
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

    Standart

    Alıntı gmb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç kredili kredisini kapatip eldeki parayla yeni araç almaktansa takas isine geliyo arkadasin, benim aracimi da biliyor ve begeniyor, yani arada bir çapanoğlu yok.

    Üste 12000 tl gibi bir fark konustuk, benimkini 24000 e onun araci 36000 e sayiyoruz, rakamdan öte mantıklı bir takas mı olur o aklımda soru işareti
    ben şahsen 12000 tl + multjiet punto mu verip fiesta almazdım 12 bin tl oldukça iyi bir rakam ve o parayı verdiğinde çok rahat c sınıfı araç alabilirsin fiesta sonuçta b sınıfı bir araç senin aracında full donanım ve fiesta ile arasında bir fark yok belki fazlası bile vardır ayrıca 1.4 tdci nin multijetten daha iyi bir motor olduğunu zannetmiyorum testler ortada ben olsam bu takasa girmez o 12 lira ile bir üst segment araç alırdım (örnek olarak senin aracın üzerine 7000-8000 civarı vererek 1,6 multijet bravo alabilirsin )

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

    gmb

Benzer Konular

  1. 2008 sonrası Fiesta hakkında görüşleriniz?
    BaranSelo tarafından Diğer Marka Araçlar forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 28
    Son Mesaj: 18/03/2013, 17:01
  2. Evo & bravo takası
    segin tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 23
    Son Mesaj: 18/04/2012, 11:17
  3. Punto - Linea Takası
    isocan tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 29/04/2009, 21:05
  4. Jant takası
    PredatoR tarafından Lastik ve Jant forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 24
    Son Mesaj: 21/06/2007, 14:38

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com