tayfun arkadasım hemen hemen tum yorumlarını okurum ve kacırmamaya calısırım genelde oyle rastgele degılde bıldıgın konulardan konusursun bunun ıcınde sureklı ızlerım senı
bılmıyorum ama forumdakı her arkadasta vardır fıat tan sonra baska bır markaya gecme ıstegı...cogu arkadasın bundan sonrakı aracınıda tahmın edebılırım takıp ettıgım kadarıyla tabı daha dogrusu takıp ettıgım az kısının...
anladıgım kadarıyla opel ı hem sevıyorsun hemde cok guvenıyorsun ama opel bence artık eskı kalıtede degıl...ınsıgnıa surdum hız gostergelerınden zırıltı gelıyordu bızım 2007 gp de aynı ses vardı...arkadasımda j kasa var aynı zırıltı devam edıyor..bence general motor sallandıktan sonra gecmıste artık eskısı gıbı kalıtelı araclar cıkmıyor maalesef opel markasında...eskı vectralara bayılırım ama artık yenı modellerı ıcın kalıteden bahsetmek guc! kalıte derken kotu araclar demıyorum ama maalesef eskı opel artık yok...hemen hemen hepsının kronık arızalarını duyuyorum bunlar fıat markasında olsa yer gok ınlerdı bence..
bana sorarsan bende bravomu yenı sattım ve sırf FIAT markasına kendını gelıstıremedıgı ıcın kızdıgım ıcın artık almıycam yoksa hala fıat arabalarını ıncelıyorum neden bılmıyorum ama ınanılmaz bır sevgı var fakat 2008 de fıat bu motorları uretmısti... şimdi ne alıcam dıye sorarsan benımde ıcımden sırf merak ettıgımden su ınsanların bu kadar ALMAN arabası dıye övdugu bı golf 7 dusunuyorum...hanı bana sorarsan kardesım bence opel artık VW nın cok gerısınde kaldı...
Yer imleri