Biliyorum tam olarak tutturamayacagimi ama Cruze 8.5 falan Honda da 9.4 okuduktan sonra dusuk geldi
Biliyorum tam olarak tutturamayacagimi ama Cruze 8.5 falan Honda da 9.4 okuduktan sonra dusuk geldi
6 ay sonra bende dizelini alıyım diyodum ama bu konuşmalardan sonra biraz düşünmeye başladım![]()
hayırlı olsun golf güzel tercih olmuş![]()
hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız diyeyim ben![]()
bu arada yakıt değeri cidden iyi geldi bana
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
hayırlı olsun güle güle kullanılmak nasip olsun benim arkadaşım
Golf R aldı 95 tlye filo indirimli 500 km kullandı 120 bin tlye geri sattı
şimdi leon cupra 650 bg var bu daha iyi![]()
ama golf güzel ve keyifliydiucak ucak maviydi birde
hayırlı olsun
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsın yeni aracınız.Bana göre de 5.6 litre şehiriçi yakıt ortalaması yakalaması imkansız.Vw gibi birçok firmanın yeni taktiği yakıt tüketim verilerini gerçek dışı yanıltıcı şekilde vermek.6 litre civarı şehiriçi tüketim verilen 1.0 ecobost ford motoru yapılan bir testte 8.5 litre çıkmıştı.Her ne hikmetse golf 6 daki 1.4 122 lik motorun şehriçi verisi 8.0 litre verilmişken aynı motor için golf 7 de 5.6 litre verilmiş.Bu tamamen insanları kandırmaktan başka birşey değil.
Aynı motor olabilir ama iyileştirmeler yapıyorlar.Bi internet sitesinde görmüştüm yeni vw motorları belirli bir km hıza ulaştıktan sonra 2 pistonla çalışmaya devam edicekmiş 2 ve 3 . piston çalışmıcakmış yani 90km hıza aracı sabitledikten sonra sadece 1 ve 4. pistonun çalışmasıyla o hızda tutucak arabayı buda bence önemli bir iyileştirme
eski bi golf6 kullanıcısı olarak söylüyorum golf doğru tercih kesinlikle üzmez sizibende puntoyu satabilirsem golf7 almayı düşünüyorum şeytan arada dürtmüyo değil scirocco al diye ama bakalım kısmet
hocam golf forumundan hatırlıyor gibiyim sizi..golf forum sitesine üyeliğiniz varmıydı ??
Araç ile ilgili en ufak bir bilginiz olmadığı için güzel sallamışsınız
1-Golf6 da verilen 8.0lt tüketim verisindeki araç 1,4tsi 122bg dir Golf7 deki araç ise 1,2tsi 105bg bluemotion dur
2-Golf7 için verilen rakam 5,6lt değil 5,9lt dir 5,6lt verilen değer dsg şanzumana aittir
İmkansız diyorsunuz ama neye göre? Test ettiniz mi? Çevrenizde kullanıp objektif ölçüm yapan var mı? İmkansız dediğiniz kriterleri yazında herkes görsün
Hangi firma olursa olsun kendi kriterlerine göre bir oran belirler Siz imkansız derken karşınızdaki insanın nasıl bir sürüş tarzı olduğunu, ne tür yollar kullandığını bilerek mi söylediniz?
Örneğin ben çok sakin ve aracı sıkıştırmadan araç kullanırım ama amcam tam tersi kullanıyor Aynı araç olmasına rağmen benden çok fazla tüketimi var
Hangi firma fabrika değerlerini istanbulun sıkışık trafiğine göre, sürekli dur kalk yapılan bir güzergaha göre yapıyor bir tane örnek verin Fiat çok düzgün bir tüketim rakamı sunuyor da onun için forumlar rekor yakıt tüketimi ile ilgili şikayetlerle dolu Kaç multijet kullanan aracın tüketim rakamlarının tam tuttuğunu söylüyorda kia, vw suçlu oluyor?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri