Sayın yetkili,
35 EUB 67 plakalı 2012 model Renault Master aracımı, servisinizin onarım konusundaki yeteneği sayesinde son 2 ayda 3 defa size getirmek zorunda kaldım. Aracım 25/9/1012 tarihinde geçirdiği kaza sonucu yine sizin tarafınızdan onarılmıştı.
İlk onarımdan sonra sonra çıkan boya hataları, izolasyon malzemesinin takılmaması ve ön camın su alması hasarlarının giderilmesi için sizin davetinizle aracımı ikinci kez servisinize bıraktım. İkinci onarımda izolasyon diye monte edilen komik parçanın düşmesi, ön camın hala su alması ve boyanın ilk onarımdan daha rezil! durumda olması sonucu sizi Renault-Mais merkeze ve Sigorta şirketime şikayet ettim. 20 gün boyunca merak edip beni aramayan servisiniz çalışanı Gökhan bey her nedense bu şikayetimden 10 dakika sonra beni aradı, ısrarla hatalarını kabul etti ve kendilerini affettireceklerini iletti. Aracımı 8/12/2012 tarihinde tekrar servisinize bıraktım.
Bugün ise(11.12.2012) aracımı teslim alan arkadaşımız aracı işyerine getirdiğinde, ön camın halen daha su aldığını gördüm. Onun haricinde bu sefer aracımın tavan döşemesi ve sağ ön cam kirişindeki bakalit yerine takılmamış bir halde bırakılmış.
Sizden aracımı tekrar onarmanızı istemiyorum. Çünkü servisinizin aracımı daha fazla mahvetmesine tahammülüm kalmadı. Yarın ilk iş Renault-Mais'e ve sigorta şirketime sizi tekrar şikayet edeceğim. Aracım pazarlamada kullanıldığı için yattığı her gün ettiğimiz zarar ve iş kaybının hesabını yapmam mümkün değil. Neticede bu olayı artık hukuki boyutuyla çözmeye kadar verdim. Aracıma yetkili bilirkişiler tarafından tespit yaptırıp, gerekli rapoları alıp sizi mahkemeye vereceğimi bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.
Gün-Mer Ltd. Şti. adına,
Can Murat İmregün
Servise aynen bu maili attım. Yarın sabah ta yine şikayet seansını başlatıp, edilecek neresi varsa şikayet edeceğim.
Yer imleri