Alıntı heradot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım yaşın itibariyle sana tavsiye verecek değilim ama ilk önce kullandığın üsluba dikkat etmelisin sen kim olduğunu zannedeyorsunki seni sorgulatırım söyle yaparım böyle yaparım ayaklarına yatıyorsun atıp tutmakla bir yerle gelinseydi neyse yaş olmuş 43 ama hala cahiliye devrindesin diye kabul edeyim en iyisi

yazdıklarıma gelince hepsi doğrudur aynen yazdığım km leri yaptım heralde insanlar bir forum sitesinde yazan bir yazıya göre araç almıyorlar değilmi ilk önce gidip kullanıp beğenip hoşuna giderse içine sinerse o aracı alırlar değilmi cahiliye devrinde kalma arkadaşım sen ister inan ister inanma ben aracı övmek için buraya yazmadım deneyip gördüğüm seyleri yazdım reno çalışanıyım diye renonun bütün arabalarını beğenecek övecek değilim heralde herkes bir arcı beğenebilir benim begenmediğimi bir başkası çok sevebilir ha bir şey daha araç sıfır değildi biz denemeye çıktığımızda 28bini geçmişti sana tavsiyem olur olmaz yere insanları tehdit etme gafletinde bulunma unutmaki el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş hayırlı günler.
Ben seni sen beni tanımazsın,yaşla başla işim olmaz karşımdakinin adamlığına bakarım,üslubumda ters bir durum yok,hem fabrika çalışanıyım diyorsun hem dci motor için imkansız rakamlardan bahsediyorsun,ismini ve bilgilerini doğru girmediğin zaten yaptığın yorumlardan belli.
Ben kimseyi tehdit etmedim,senin fabrikada çalışmadığını düşündüğüm için o şekilde yazdım,gerçek adını özelden gönder istersen yarın sana nasıl ulaştığımı görürsün tabi gerçekten Oyak ta çalışıyorsan,bunu el yumruğu olarak algılama lütfen...