üyele bir göz at bakalım kaç üyede sallamasyon üyelik bilgileri var forumda kendini tanıtmamışsın, profil desen tam falso ondan sonra diyosunki ben araç için yoruma girdim e burasıda zaten yol geçen hanı
Printable View
arac bana ufak geldi.fakat bır arkadasım full paket (tavanda bır sey yok) clıo ıcın sıraya gırmıs.1 ay sonra aracı gelecekmıs.su an ıcın bır oncekı kasa clıo kullanıyor ve memnunmus.clıo yuda ozellıkle sert amortısorlu oldugundan yuk tasımada kullanmak ıcın tercıh edıyor.42000 tl fıyat almıs.
arkdaslar bende clıo yu test ettım. goruslerımı yazıcak olursam. test ettıgım arac clıo icon 1.5 dizel 90 bg olan full versıyonuydu. arac suruste bızım araclara gore yalıtımı daha ıyı bu bır gercek. fakat arac ıcınde ferahlık yok ben pntomda cok ferafh hıssedıyorum ( belkı bnm arabada skydome oldugundandır). arkası cok dar stepne aracın altında :) gel gelelım fıyat konusuna. dedım benm aracı takasa verelım 2011 beyaz skydome celık jantlı 2011 puntoya 28 lıra verdıler. kendı araclarını 41,500 e bıraktılar. konustugum arac touch versıyonu ve ekstra celık cant ve park sensoru kol dayama derı dıreksıyon olan modeldı. yanı dusununce takasa gırmek pek mantıksız geldı bana.
aslında benım arac degıstrme gıbı nıyetım yoktu sadece alıomus edasıyla bayıye gırdım okdar:) ben aracımdan memnunum bundan sonra eger degıstrrsem üst sınıf araca gecmeyı yeylerım.
Ben ereyondan aldım.aşağıda linklerden inceleyebilirsiniz.
FOREX DVR 002 HD GECE GÖRÜŞLÜ HD ARAÇ KAMERASI + 8GB HAFIZA KARTI HEDİYE - Oto Aksesuar
FOREX DVR 002 HD Gece Görüşlü Araç Kamerası ( 8 gb Micro Sd kart hediye ) - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
https://www.hyundai.com.tr/tr/Conten...d=fiyatlistesi
Sent my iPad using
i30 elite modeli 46 lira mı? hocam öğretmenler günü kampanyası mı bu yoksa herkese mi?
bence düşün kardeşim çok güzel araç şuan durumum uygun olsa idi kaçırmazdım
öğretmenim puntodan önce getz vardı bursa'da gittiğim servisten öğretmenler gününde msj geldi aradım . hatta baz model için fiyat istedim sadece ellerinde elit olduğunu onuda 46.600 tlye vereceklerini söyledi. ciddi ciddi alıcı olsam daha da düşerdi.
evet öğretmenler günü kampanyası ama yüzde 4 indirim vardı çok değil.
i30 elite dizel otomatık 57.000e bıraktılar bana 46 ysa hemen alayım :D
sanada çok söylemişler liste fiyatı bile 54.000 .kasım sonuna kadar kampanyalı fiyat 46600 bin dediler tabi bu fiyat öğretmenler günü kampanyası nedeni ile böyleymiş( yüzde 4 ekstra indirim yapıyorlar) . Ancak hyundai de bu fiyat farklılıkları hep oluyo . geçen yıl bir öğretmen arkadaşım elentra almıştı istanbulda bir bayiden 38.900 'e. ama aradığımız bütün bayiler 43-44 aralığı fiyat istiyorlardı. 4500 tl gibi bir indirimle almıştı . Ancak asıl garip olan bir ay sonra aracın fiyatının 49 bine kadar çıkması idi.
enteresan yahu yeni i30 elite modeli 46 lira astramı almamış olsaydım hiç düşünmezdim..
evet niyeti bozdurmayın bana yaa :D
i30 benim favorimdir
bana da 1 ay önce i 30 elite manuel için 48 e bırakırız demişlerdi
ben aralık kampanyası takip etmeyi planlıyorum
bu arada aracı satıp satamayacağım da çok önemli :D
evt bugün plazaya gidip öğretmen indirimiyle birlikte elite dizel manuel için 51,750tl
style dizel manuel için 45,650 tl fiyat aldım :(
bi daha benzinli almayı düşünmediğim için o focus olmaz