segin Nickli Üyeden Alıntı
eveeeeet gelelim fasülyenin faydalarına :D bugün bayiye gittim icon yoktu toch vardı, eşimle birlikte aracın yanına geldik önce eşim bindi araca iner inmez çıkış kapısında bekledi beni :D :D sonra ben inceledim dış tasarım okey güzel şaşalı alımlı renk kombineleri ledler vs. güzeldi ama içine oturdum evo ya göre kıyaslıyorum daha küçük, malzeme kalitesi evodan kat ve kat üstün değil sadece kaplamalar yapılmış ve ellediğinizde koltuk kuması gibi buruşuyor :) sonra arka koltuğa oturdum sığmadım evoda rahatım arkada, 1.80 yaklaşık 100 kg adamım :D dokumatik ekranı inceledim çok prof. değil basit geldi ve cd girişi yok araçta usb girişi var video oynatma yok... direksiyonu canlı göremedim yani icon direksiyonunu göremedim ama eski cliolara göre fotoğraflardan gördüğüme göre gelişmiş ve kendin renklendıre biliyorsun güzel olmuş, torpido evo ile aynı, arka cam manuel 2013te otomatik olucakmış sebebini satıcıda bilmiyor :) açılır cam tavan yada sunroof yokmuş 2013 te yarıya kadar cam tavan gelicekmiş fakat açılma olmucakmışm :) gelelim bagaja galiba evodan hacim olarak biraz büyük, ama galiba bagajı büyük yapmaları arkada seyireden yolculara kasvet basmasına sebep olucaktır çünkü çok basık arka taraf arka cam çok güçük geldi bana.... gördüklerim bukadar, eşim hiç beğenmedi evonun gözünü seveyim dedi bende fakrklı düşünmüyorum açıkçası, yani evo dan inip clio a binmek gerçekten mantıksız birşeymiş fakat hiç evom olmasaydı yada aracım olmasaydı ozaman alabilirdim icon modelini, clio yu geçiyorum ordan önce de hyundai ye uğradık 1.6 i30 crdi otomatik dizel elite modeli için fiyat aldık evoyu 30000 e saydılar i30 u 57000 dediler fakat bana fiyat çok geldi araca lafım yok hyundai i 30 la kendini aşmış çok güzel yapmışlar, 57.000 e alınacak daha büyük araçlar var hayırlı işler deyip ayrıldım bugünkü araç maceralarım bukadar :D