6 kasa ile arasında çok büyük farklar göremedim makyaj tazelemesi yapmışlar
Bence Doğuş Oto son dönemde satış politikasını biraz değiştirdi.Yani getirdiği araçları kendi segmentlerinde uygun fiyatla piyasaya sürmeye başladılar.Daha doğrusu diğer markalar VW ni yakaladı.Golf, Polo, jetta.. bunların en düşük fiyatlı modelleri diğer markalarla aynı seviyeye geldi.Yani eskiden VW oldumu aynı araç için en azından 5000TL koyardık satış fiyatına.Şimdi durum Avrapaya benzedi.Aynı segmentte aynı donanımda araç fiyatları bir kaç yüz euro oynamakta...
6 kasa ile arasında çok büyük farklar göremedim makyaj tazelemesi yapmışlar
kim ne derse desin araç güzel olmuş, fotograflardan ve teknik verilerden görüleceği üzere neredeyse premium bir araç, Allah sahibine bağışlasın ancak ders şu ki ; fiyatı ne olacak????
en büyük sorun fiyatın ne olacağı, 50.000'den başlayıp DSG dizel'in 70.000'leri görmesi demek bu segmentin fiyatlarının alıp başını gitmesi demek.. kim alır ondan sonra 70K'ya golf??
Fiyatların ne kadar kazık olacağı çıkınca belli olur.1.6 105 dıesel iyi donanımlı bir golfü 66000 tl ye satan vw bu kasayı 70000 tl yi buldurur.
ben aldıktan sonra baktımda golfun liste fiyatı focustan azdıgerçek piyasada ise kafa kafaya gibiydi. 3-4 sene önce bi arkadaşım bomboş 1.6 benzinli golf almıştı o paraya dizel daha donanımlı focus alınıyordu
birde golf 7nin esas değişimi yeni platformmuş uzamış vs yeni donanımlar eklenmiş(son zamanların modası destek sistemleri) ağırlık azalmış buda yakıta ve performansa yansımış vs vs deniliyor.
Kişisel olarak vw bana uzak bir marka eski(!) fiyat politikası nedeniyle, golf ise hiç bir zaman ilgi alanıma girmedi hele golf 5 ve 6 almam, dönüpte bakmam dediğim araçlardı, ama bu biraz daha olmuş, zevk meselesi işte![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
o öyle tabii ford 63 tl yazan arabayı önüne gelene 58-59a veriyo, 57ye alanda çıkıyo, tanıdık, eski müşteri satış müdürü şube müdürü vs oldumu şaşırıp kalıyorsun
hatta adamlar öyle şımarmış ki aracı zararına sattıklarını iddaa ediyordu, bi araba vardı istanbul otokoçta, izmir otokoç o aracı çekip bana satıcaktı, izmirden tanıdığım abim eskişehire geçmiş onu arayıp fiyat istedim, istanbuldaki aynı arabaya -izmir otokoçun %8 zararla sattığı- 1000tl daha düşük fiyat verdi. Yahu diyorum nasıl olur ık gık, en son dedi cemil bey o farkı cebinden vericek heralde banada dicek bişey kalmadı
ee ne alaka dersen
Ben focusa 54000 verdim(koç indirimli) golfe evden baktım gelişi güzel oda 53-55 gibi bişeydi.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
beklediğim değişim yok ama yinede hoş olmuş. 6 yumuşak duruyordu biraz sertleşmiş. VW ne yapsa satılacak zaten onun da rehaveti var.
biz gp'yi çok sevdik
Vw satış politikası biraz bana kandırmaca gibi geliyor. Özellikle sıra yapıyorlar diye düsünüyorum. Normalde her bayi 50 tane araba cekebilecekken özellikle bunu sınırlandırıp sıra oluşmasını sağlıyorlar. Araba kaliteli güzel birde pazarlama stratejisi ile daha fazla müsteri cekiyorlar sanırım. o yüzden de bu politikadan vazgecmiyorlar.
Golf her zaman golfdur.![]()
İmza kurallarını gözden geçirdim
bence güzel piyasaya çıkınca alabilirim![]()
ilk msj daki link te bulunan fotoğrafları hazırlayan şahıs fotoğraflarda aracın belini kırmış
video sunda daha bi güzel ben VI ya göre bu son makyajı beğendim, bu arada efsane hyundai i30daki gizli geri kamera ve ceed teki piano black konsolu copy past yapmış.. kısaca hyundai i30un golf ü işaret ederek kullanıdğı "daha şimdiden efsane" sloganı sanırım bi nebze doğrulanmış golf 7 sayesinde..
bu arada video yu izlemenizi tavsiye ederim..:
https://www.youtube.com/watch?v=-fm9...layer_embedded
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│