Alıntı apars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaman geçmiş ama yinede düşünenler için yazıyorum. Alırsın evo'yu full olarak 45 bin civarına satarsın 30 bine sonra aklın başına gelir kahredersin. Bence bu segment araç alacaklar öncelikle polo daha sonra corsa seçmeli. Ben 4 adet punto aldım sattım hatta en son ağzına kadar dolu bravo sattım hep zarar ziyan. Benimle beraber vw alan arkadaşlarım 3-5 bin eksiğine araç satarken ben 2-3 yaşındaki araçlarımı 15-20 bin eksiğine satmak zorunda kaldım. Hele ki dandik ötesi ve asap bozma makinası fiat bayilerine aldığın 0 km aracı 6 ay veya 1 sene sonra götür takas yapacağım kaça alırsınız de, bak seni nasıl kahrettiriyorlar. Hiç düşünmeden polo diyorum. Zira oto piyasasındaki adı çeyrek altın. Volkswagende araba maalesef parayla değil 3-4 ay sırayla. Acaba tesadüf mü yoksa insanlar mazoşistlerde sıra mı bekliyorlar düşünmek lazım. Hangi markada gördünüz benzinli ile dizel arasında 10000 tl fiyat farkı varken ben kampanya yaptım aynı para diyen. 10000 tl fark verip alanlar salakmıydı demezler mi adama. Tabi ki bu lafı satarken çooookkkk fazlasıyla duyup salaklığımızı perçinlemiş oluyoruz. Onun için yol yakın iken diğer alternatifler derim. Kaçın kurtarın canınızı
Bravo sahiplerinden hep aynı şeyi duyuyoruz. 2. eli çok zarar ettiriyor. Puntoda bu rakam çok olmasa da dediğinize katılıyorum fiatın yanlış fiyat politikaları gereği puntolarda 2 elde aynı segmentteki diğer marka araçlara göre daha fazla değer kaybediyor. Ben şanslıyım. 2010 sonunda 30.000 aldığım aracı 28.000-30.000 satarım. Çünkü ben aldıktan sonra euro epey arttı ve araçların 1.el fiyatı arttı