Kia eski Kia değil artık kaldıki o segmentte en güzel hatlar sportage'da.fazladan verilen 10000 TL nin ikinci eldeki yansımasıda -10000 olurki baştan o 10000 i ödememiş olursunuz.kimse 2011 sportage'nı 30-40000 e vermiyor sonuçta.donanım olarakta Tiguandan daha dolu bir araç.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
tiguan kalitesine birşey demiyorum ama sportage cok guzel bir araba ikinci ellerini bakın 40 liraya satan var mı? tiguanla kianın ikinci eline girin bakın hatta alıcı olun kaca bırakacaklar sıfırlarıyla kıyaslayın gerisi size kalmıs artık. bence sportage hem 10 bin lira ucuz hem daha gosterişli ve donanımlı artı 5 yıl garanti.
bütün fikir veren arkadaşlara çok tşkler.aracın anlaşmasını yapmış bulunuyorum. tiguan white aracı almaya karar verdim. inşallah mahçup olmam.. niye white .. cam tavan-jantları güzel-bixenon..bu üç fark bence fiyat farkını hak ediyor..aracı hiç olmazsa degiştiriyor.eski evoda cam tavanlıydı..çok hoşuma giden bir özellik..tiguan tip olarak olmasa da mantiken kafama yattı..inşallah hayırlı olur..
Bence doğru bir tercih Zafer, hayırlı olsun.İzlenimlerini de bekliyoruz teslimden sonra...
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle , yakıt değerlerinide bekliyoruz
Şimdiden hayırlı olsun, teslim alınca resimlerini bekliyoruz aracınızın![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
herkese çok tşkler..özellik olarak istediklerimi aldıgımı düşünüyorum..fazla özellik takıntım yok.. ama tiguanı niye boy ve genişlik olarak sportage dan küçük yapmışlar anlamış degilim.yerden yüksek bir araç hemde sportage dan yüksek ama daha kısa genişligi daha az..golfe benziyor araç.. bu adamlarda tasarım sorunu var bence...
hayırlı olsun, kazasız srüşler.
Zafer, zaten VW, diğer markalarla kıyaslanınca kendi segmentlerinin en küçük araçlarını tasarlamakta hep.Bence doğru da yapıyor.Segmentler arasında olması gereken boyut farkını koruyorlar hep.Bir ara Ford Focus bir üst segment Mondeodan daha genişti
Bence yüksek ve kompakt boyutlarda olması artı özellik.Hafif arazi koşullarında daha başarılı olur...
evet haklısın kullanmadım ama yorumlarda hafif arazide yüksek olmasının avantajı var..hafif arazide süspansiyon olarak çok iyi diye yorumlar var. sportage bu konuda geride kalıyor..yol tutuş vede süspansiyon olarak tiguan farklı diyorlar.. ama tabiki aracın boyutlarıda görünüşü çok etkiliyor..özellikle suvlarda...
Tiguan çok iyi bir seçim
Fiyat listesi yenilenmiş sanırım bir indirim olmuş
Güzel seçim sportage kullanmış biri olarak parasının aracı değil ayrıyeten sorunlu bir araç düşük hız kullanıma hele çok kötü biraz bindikten sonra normal pikaptan farkı olmadığını anlıyorsunuz Allah hayırlı etsin.
tiguan tabiki kalıtelı araba tek avantaz servız bıldıgım kadarıyla dogus oto bakımı pahallı ama deger
tşkler arkadaşlar kapora mı verdim 15 gün sonra araç gelecek.fiyatı düştü bana maliyeti 65500 oldu...
hayırlı olsun inşallah yakıttan dolayı sizi üzmez duyduklarım 10 lt civarı yaktığını söylüyorlar
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri