Alıntı Revenant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yapmayın arkdaslar lutfenn arkdas konusuyu actıgına pısman olduuu valla : )) Allah kaza bela vermesın arkdasım guzell araba masallahh.. tabıkıde ıkı arac arasında bı rekabet vardır tabı bırının ıc tasarımıdr dıgerının moturudur bırının baska bıseydr dıgerını kapısıdır vs vss bence bu ozellıklerın veya eksıklerın onune gecemeyız tabıkı ıkı aracda da ufak hatalar guzell seyler var bence bu kadarr buyutulcek bır konu degıll bıze sadece hayırlıı olsunn Allah kaza bela vermesın demek duserr dıe dusunuormm hayırlıı aksamlar
Teşekkür ediyorum arkadaşım, gerçekten halimden anlayan birisi çıktı... Konuyu açtığıma açacağıma yüzbin defa pişman oldum. Site adminine zaten mesaj attım konu kilitlensin diye. Yemediğimiz laf kalmadı bir konu açtık. Yok Punto ile 207 karşılaştırılmazmış yok Punto dünyanın en iyi arabasıymış. Yok biz arabadan anlamıyormuşuz. Elli tane mesaj attık ben kullandığım aracı karşılaştırdım diye ama mübarek akıl veren o kadar çok arkadaş varki. Yok TJET'i kullanmamışım, yok Peugeot arabaları beş para etmezmiş yok bilmem ne.