insignia 1.6 t 180hp
arkadaslar 2011 evom var otomatik benzinli esıme almıstım ama kullanmıyor onun ıcın bıraz daha seri ve bagajı buyuk bır araba almak ıstıyorum.aklımda 2 secenek var.
1.2010 opel insignia 1.6 t 180hp cosmo.
2.2012 sıfır volkswagen jetta 122hp comfortline.
siz olasanız hangisi alırdınız.benzinli secmemın sebebi aracı fazla kullanmıyorum.1 yılda 7000 km yaptım evoyla..
insignia 1.6 t 180hp
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
insignia sanırım biturbo bir araç kasasını çok sevmeme rağmen biturbo akılda soru işareti yaratıyor birkaç forumda ilerleyen km lerde ciddi sorunlar çıkarabileceği yazılmıştı
1.6 t ler biturbo değil, yalnızca insignia 1.6 t ler lpg ile kullanıldığı zaman siboplardan kaynaklı sorunlar çıkıyor
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
yılda 7 bin km iyiymiş, ben 4,5 ayda 10 bin bakımına girdim
tsi 122 hp jetta için iş görür seviyesinde ama insignianın motoru bambaşka, 180 hp bile yeterliyken sadece chip uygulamasıyla 210 hp'nin üzerin çıkıyor, tsi kadar ekonomik değil ama sonuçta jetta c segmenti insignia d segmenti. cosmo donanımla beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır
2 seçenek arasında İnsignia önde ama Peugeot 508'e de bir bakın derim...
keşke 1,6 t de bi turbo olsa
her daim güç her daim performans
1750 3500 devir arası bir turbo devrede 3500 7000 devir arası ikinci turbo
bu sayede her devirde maksimum performans
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
gaz taktırırken yaglama ozellıklı markalar tercıh etmıs kullananlar 2500 tl gıbı ortalama fıyatlara takılmıs 280/350 arası rakamlar yazıyorlar..
almaya kesın karar verırsem cosmo harıcınde almam bırde jettalar sırketlerde var genelde araba guzelde herkez sırket arabası gozuyle bakacak en buyuk sıkıntım o..
508 model olarak ıyı ama opel ın gorunusu ve genıslıgı daha guzel bırde almanlar ıkıncı elde daha az zarar edıyor..
bıze 1.4 77 den sonra tek turbo yeter abı .turbo olamsının avantajı yarın guc yetmedıgı zaman yaptır bır chip 210 hp olsun.
bırde tsi e lpg uygulanmıyor ama opelde ozellıkle landirezzo taktıranlar cok memnunlar.ha jetta nın avantajı sıfır garantili onun ıcın tercıh edebılırım...
opel tartısmasız..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
İnsignia bencede.Rakibi yok performansta..
'ı kullanarak HTC HD 2'den gönderilmiştir.
Insignia nın 2 avantajı var birincisi d segmenti olması ikincisi ise daha performanslı olması.Bunun dışında Jetta, sıfır olması, ikinci el değeri ve tüketim konusunda daha avantajlı.Tsi 120bg aynı güçte olmasa bile bana göre Opelin turbolularından daha iyi bir motor.Jettanın son kasası Türkiyede çok tuttu.Benim tercihim Jetta olurdu.Ancak Passat mı (Yeni kasa) Insignia mı denirse hiç düşünmeden Insignia derim![]()
arkadaşımda var insignia.şehiriçi km de 66 kuruş yakıyordu en son.bilginiz olsun..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
frakfurt oto fuarında fabrika çıkışlı 1,4 turbo motor astra ve merivaya lpg uygulanmış olarak geleceği yönünde haberler vardı. 1,6 zafiraya da cng uygulaması yapılması planlanıyormuş. opel psa ile anlaşması yoluna girene kadar geçiş döneminde lpgli modelleri öne çıkartacak sanırım. zira 1,3 cdti motor astraya hiç yakışmıyordu
valla 2 gundur forumlara bakıyorum 8,5lt/11lt arası kullanım verıyorlar suan punto ıle en dusuk 6,4 gordum oda sehır ıcınde cok cok sakın kullanım.normalde 8 lt cıvarı oluyor 10 lt yaksa o performansa cok degıl gıbı gelıyor.alırken lpg lı denk getırırsem 28/35 kr arası yakıyorlarmıs o zaman tadı cıkar arabanın..
bır baska açıdan..
opel ingina 0/260
İnsignia 1.6 Turbo 0- 262 km/h akselerasyon - YouTube
jetta
VW Golf 6 TSI 1.4 DSG (122bhp) 0-215 km acceleration - YouTube
İnsignia kesinlikle![]()
insignia nın gidişi çok iyi.yol tutuşuda aynı şekilde.şimdi telefon ettim yol bilgisayarına baktırdım adama13.3 lt/100 ortalama..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Konu evoefe tarafından (18/04/2012 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri