Merhaba forum dostlarım;
Uzun zamandır forumda gerektiği yerde tartıştım gerektiği yerde konular hakkında paylaşımlarda bulundum gerektiği yerlerde de yardımcı olmaya çalıştım... Çok sevdiğim ve gözüm gibi baktığım kızım puntişimi istanbula gelin olarak verdikten sonra aranıza biraz farklı bir arabayla çıkıyorum... Ama şunu biliyorum ki forum dostluğumuz herzaman bakidir nekadar farklı bir araç kullanıcak olsamda... Biz bir aileyiz ve bu ailevi yapımızı kimse bozamaz...
Yeni oyuncağımın resmini ekliyorum...
Maşallah.Hayırlı olsun güle güle kullan.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Sağol Kunt Abi...
Hayırlı olsun yeni araç abi
hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Hayirli olsun.. Gule gule kullanin
Sağolun teşekkürler... Yiğenlerimin aşılamalarından artık bende BMW ci oldum![]()
kazasız belasız surusler
2009 Grande Punto/2011 Linea/2012 Yenilenmiş Punto
hayırlı olsun abi kazasız belasız binersin inşallah...
Sağolun
vay vay vay hocam yakışır gerçekten güzel araç birzamanlar bende çok düşünmüştüm fakat daha sonra kısmet olmadı..güle güle kullan inşallah Allah kaza bela vermesin..İstanbulda yapılacak piknik organizasyonuna gel ki hem seni hemde yeni kızını görelimtekrardan hayırlı olsun güle güle kullan..
Orçun kardesim hayırlı olsun araç süper. Biraz bahseder misin? modeli ne kaca aldın ?
Sağol tayfun hocam gelmeye niyetim var inşallah allah kısmet ederse düşünüyorum gelmeyi...
Sağol mustafa abim... Araç 2003 model ve 3.16 ti compact modeli... Modelinde en donanımlısı... Tüp ve vs si yok... BMW servisinde baktırdım herşeyine... 151.000 km'de aldım... 22.000 TL'ye anlaştık satıcısıyla... Yalnız deposu süper 63 litre depo varŞehir içi ve dışı karışık kullanmamda ortalamam 9.1 Litre arkadaşlar
![]()
Konu WiSTaRiA tarafından (18/04/2012 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.
Hayirli olsun.... gule gule kullan...
BMW nin en sevdiğim kasası
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler...
hayırlı olsun BMW(Bring me)
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
hayırlı olsun abigüle güle kullan...
keyif BMW dir![]()
Keyif BMW'Dir...
hayırlı olsun abim allah kaza bela vermesin..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri