classic versiyonlarda (easytronic harici) esp yok diye biliyorum puntodan önce bir süre 2009 cosmo baktım, içime sinen bir modele denk gelemedim. ya hor kullanılmıştı ya da çok temiz ama ütopik rakamlar istiyorlardı. sonuç olarak çok güzel araçlar![]()
classic versiyonlarda (easytronic harici) esp yok diye biliyorum puntodan önce bir süre 2009 cosmo baktım, içime sinen bir modele denk gelemedim. ya hor kullanılmıştı ya da çok temiz ama ütopik rakamlar istiyorlardı. sonuç olarak çok güzel araçlar![]()
Ya opel niye bunun motorunu güçlendirmiyor.50 bin liralık 2012 si bile aynı 90 bg motor koymuş arabaya.
Puntolojik
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
classic serinin bir kaç dezavantajını okumuştum, normal h kasa ile classic kullanan bir kaç kişi malzemelerden araklandığını söylemişti, özellikle yalıtım konusunda araç içeri daha fazla ses alıyormuş. classic dizeller üretimi biterken sessiz sedasız astra j'de edition versiyonu getirdiler, fiyatı biraz daha makul olsa sıfır classic yerine alternatif olabilirdi. (en son astra classic dizel 43 bine satılıyordu, edition astra j dizel 50 bin civarındaydı)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri