euroncap 5 yıldız alan bazı araçların motor kaputu plastik vs bu kadar direnç sağlar mı hep kuşkuyla bakıyorum... aracı hafifletmek ve yaya güvenliği gibi amaçlarla bu tarz uygulamamlar var... testler çok önemli referanslardır ama gerçek hayattta olan bazı durumlar testlerden çok farklı gerçekleşebilir.... fifth gear da yanılmıyorsam bir test yapılmıştı.... range rover ile 90 km ile tam ortadan toyota corollaya çarpmışlar ve toyota ortadan ikiye bölünmüştü... çarpışmadan sonra range roverın hızı saatte77 km ölçülmüştü... çok sağlam dediğimiz araçlar bile trafikte kendilerinden büyük araçlarla çarpıştıklarında vahim sonuçlar ortaya çıkabiliyor...
Konu hfguler tarafından (04/03/2012 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.
Konu ykaya1983 tarafından (04/03/2012 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir.
tabikide yıllar geçtikçe fark kapanacak bu her alanda böyledir zaten..fakat benim karşı çıktığım şey şudur ki insanlar olayları kendilerine doğru yontuyorlar yani şu mantığa karşıyım arabalarımızın değeri azalacak diye forumda kötü şeyleri konuşmayalım diye düşünen arkadaşlar var bu durum ne kadar doğru acaba?? örneğin multijet motorun tasarımını ve doğuşunu ilk defa fiat ve gm ortaklık kurarak sağlamıştır fakat forumda bunu söyleyen nadir kişilerden biriyim herkese göre sadece fiatın ürünü bu motor..bu olay bana çok ilginç geliyor neden insanlar bunu böyle kabul ediyor da yiğidin hakkını yiğide vermiyor??? benim aracım opel eksi yönleri olduğu gibi artı yönleri de var gp aracım varken de bu olayı söylüyordum şimdi de söylüyorum.... biraz daha objektif düşünürsek ve yiğidin hakkını yiğide verirsek daha iyi olacağını düşnüyorum Yunus hocam..yoksa düşüncelerimizde çok büyük farklar yok bende sizin gibi körü körüne marka teslimiyetçiliğine karşıyım sonuçta hiçbiri babamızın malı değil..
bır markanın araclarının dAYANIKLILIKLARINI ölçmek istiyorsan o markanın 20 yıl önceki araclarının hala yollarda olup olmadıgına ve bu varolusun kac araclı olduguna bak... gır sahıbındene yaz 1990 mercedes .... bınlerce sonuc var bırcoguda tas gıbı... gır yıne yaz 1980-1990 peugeot aman allahım azıcık sonuc ...5000 tl den pahalısıda yokgır aynı sıteye yaz fıat... kus turlerı harıc adet olarak yuksek 20 yasında fıat yok... 2000 model olup,15000 tl sınırında olan fıat cok cok az.... uzun lafın kısası bugunku aracının kalıtesıyle 20 yıl yollarda olup olmayacagını dusunuorsan bak 20 yıl onceye... ben fıat, peugeot,cıtroen,opel,ford,hyundaı, kıa gıbı markaların aaclarının 20 yıl dayanıklı bır sekılde ve adet bazındada cok yuksek sayılarda yollarda olacagına ınnanmıyorum merco bmw audı harıcı cok zor ...beyaz esyada oldugu gıbı garantı bıttı araba bıttı olayına gıdıyoruz yavas yavas...
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
euroncapta hiçbir araç dağılmaz... zate firmalar bu testten yüksek puan alabilmek için bazı şeyler yapıyorlar... kastım euroncap testleri için geliştirilen bu yöntemlerin gerçek hayatta ibazı olaylarda sıkıntı yaratabilmesi... çamurluk bir çok firma da plastik oldu... motor kaputları ise yumuşak metal yada aluminyum dan üretiliyor çoğu zaman bunlar yapılırken ki amaç yaya güvenliğinden yüksek puan almak... zaten testlerde hiçbirzaman bir aracın diğerinin altına girmesi şeklinde test yapılmıyor... motor kaputu yumuşak olması veya dirençsiz olması testte çok fazla etkisi olmuyor... şasenin darbeyi emmesi önemli olan....fakat arkadaşımızın yaşadığı kaza gerçek dünyada kazaların testlerdeki gibi olmadığını ortaya koyuyor... bu kazada tek direnç noktası motor kaputu.... bu kazada saç kalınlığı yüksek olan araç daha fazla direnç sağlayacaktır diye düşünüyorum...
Arabanın altını kumlara vurarak geçme sahnesi bizim puntolarla bir düşünün... Yamulacakları ve kırılacakları hayal edin... Benden 4 davlumbaz...
ncap testlerinin 50 km hızla yapıldığını biliyormusunuz...
yazdıklarınıza katılıyorum... ben bu forumdaki Almanlardan biriyim..vakti zamanında 82 model jettayı 12 yıl kullanıp 460,000 km de sattık.... bbir çok vw modeli kullandım bundan sonra fakat şu an da fiat kullanıyorum... otomobilimi çok seviyorum... Ama çıkarttığı sorunları ve nazik yapısını düşününce kesinlikle uzun soluklu kullanılacak gibi durmuyor... 2000 model golflerin hala kaya gibi olduğunu görüyorum... periyodik bakımları dışında servise gitmeyen 2000 model golfü olan arkadaşım var... açıkçası bir de buna fiatın abuk sabuk politikalarla kendi aracının değerini düşürmesi ekleniyor... ben çok uzun süre kullanacağımdan pek umudum kalmadı... alırken kesinlikle uzun yıllar kullanmak için aldım... ama fikrim değişti...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri