hocam mesela siz ne kadar verirsiniz... son zamanlarda çok pahalandı... düşeceğe benzemiyor gibi... bahara düşer mi sizce... yada düşse bile %0 faizli 20 ay kredisi verilir mi?
2. el için de çok düşündük ama şüpheler şüpheler ah bu şüpheler yokmu... mesela hep şunu sorguladım bir kişi neden 1000 km deki arabasını satsın... ya kusurlu, ya kaza yaptı ve araçtan soğudu, ya beğenmedi vs vs gibi... eee çok km li araçlarda zaten sorunlu mu değilmi bilemezsin... o yüzden 0 km en mantıklısı geliyor... önceden de dediğim gibi uygun fiyata palio verselerdi alırdım temiz olsun benim olsun çok fazla donanım değil istediğimiz... ama bakıyorum 32-33 dizel palio... e madem öle o zaman punto daha iyi gibi... yani siz ne diyorsunuz ?
Konu karizmatik_boy tarafından (22/02/2012 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.
ben my life modeline 34 maximum 35 den fazla vermem hocam..bende düşeceğine fazla inanmıyorum ama bu tür kampanyaların sonu gelmeyecek neden dersen bu kadar krediler yüksek iken firmalar kendi kredi imkanlarını çıkarmak zorundalar..farklı firmalardan fiyat al derim ben..birde dediğim gibi 2. elde 1000-2000 km olmuş fakat ödemede zorlanan yada acil satması gereken kişiler olur onlardan araç alabilirsin..38 liraya dediğim arabalardan rahat bulursun en basitinden dynamic evo rahat rahat bulursun diye düşünüyorum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri