Alıntı PaRaDoXPoYRaZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar sırf bu konunun altına yazabilmek için üye oldum foruma. Rasgele bilgiler edinmek için hemen hemen herşeyi okurum. Bir sürü yorum yapılmış megane hakkında ancak %90ı objektif degil. Ben kendim 2005 1.3 mk3 palio sahibiyim. ancak bir megane ı kötüleyemem. eger privilege donanımlısı alınırsa çok iyi bi arabadır. herhangibi kronik sorunu yoktur. megane2 ilk kasalarda direksiyonda sorun çıkıyordu zaten geri çagrılıp güncellendiler. onun dışında hiç kronik sorunu yoktur. kuzenimde vardı 2005 1.5 privilege çokçada kullandım çok geniş ferah bir aile aracıdır. uzun yolda yormaz. gerekli devirlerde kullanıldıgı zaman multijetten daha hızlı gider ve daha az yakar şehir içi hariç ) kazada dagılmasının sebebi ön çamurluklarının plastik olup darbe emici olması yaşam alanına zarar vermeden dış tarafı parçalanabilir ki zaten bahsi geçen araç euroncaptan 5 yıldız ile geçmiştir. grande puntolarda sağlam arabadır testlerle bunu kanıtlamıştır. Gidip hurdaya çıkmış bir megane2 alırsan memnun kalmassın tabiki. piyasadaki göreceginiz %80 megane ın km düşürülmüştür bilginiz olsun alacak arkadaşa tavsiyem en yakın renault mais yetkili servisinden 200 tl karşılıgında test yaptırmasıdır.

şuda varki sahibi olduğum altımdaki palionun bir euroncap testi bile yoktur acaba neden? sorunun cevabını benden iyi biliyorsunuz.

Gp ailesi olarak biraz daha objektif yorum yapmanızı isterdim. iyi forumlar dilerim
Arif, öncelikle hoşgeldin forumumuza,

Fiatın, özellikle 3. dünya ülkeleri için ürettiği ya da Tofaş gibi lisans altında üretilmesine izin verdiği araçları pek Ncap a girmez.Palioyla Megane ı karşılaştırmak da pek doğru olmaz tabi.Megane nın rakibi Bravodur.Çarpışma testi mevcuttur,

Megane 2 bence son derece makul bir araç.Motoru, konforu, maliyetiyle pazarımıza en çok hitap eden modellerden birisi.Yalnız hb olanı tam bir faciaydıRenault bunu görüp 3.kasada değişiklik yaptı doğal olarak,

Forumumuz Punto&Bravo Forumu olduğu için objektiflikten biraz da olsa uzaklaşmayı da hoşgörmek gerekli.Buradaki insanlar araçlarına gönülden bağlılar.O yüzden zaman zaman farklı markalar eleştirilebilir.Diğer forumlarda bazı markalar, modeller yerin dibine sokulmakta haksız yere.Burada bu olmaz ama

Tekrar hoşgeldin, keyifli forumlar...