alpbal Nickli Üyeden Alıntı
Geçeh hafta aracımı değiştirdim, grande punto mu satıp, golf aldım trendline 0 km, fiat bravo 36.6, c4 37.5, 308 39.5, eski kasa 2011 model astraya 36.65 istediler ben 0 km 2012 golfe 37.7 bin verdim.. bu araçların hepsi baz donanım 8 hava yastığı, deri direksiyon ve ites falan, ful fonk. yol bilgisayarı, abs,ebd,asr falan filannn....donanım bence çok iyii tamam kumandalı direksiyon yokk ama zaten g. puntoda da radyoları kanal olarak değiştirdiğimiz için ne yazııkki pek kullanamıyodumm...teybi değiştirip 900 tl ye RNS 315 orjinal multimedya navigasyonn taktımm şahaneee olduu... hafta sonu uzun yola gittim verdiği güven hissi zevkk harikaa...grande puntodan da zevk aldımm ama araç kendini çabuk saldıı yürüyen aksamdan gelen seslerr...süspansiyondaki gevşeme golfte bunları yaşar mıyımm bilmiyorumm ama şimdilik müthişş...1,6 102 hp devirli girilen yokuşlarda uzun yolda multijeti aratmıyor ve zaten şehir içinde bence multijettenden daha rahat kullanılıyo çünki alt devirlerde daha güçlüüü... ben şimdilik çok memnunum grande de güzel araç ama vw ayrııı...
Yer imleri