Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yenı 1.2 dızel polo alan bırı olarak, 36500 tl ye 1.2 trendlıne 2012 model aracım.
bence bu ıkı aracı kıyaslamak yerıne 1.2 polo blue motıon ıle 1.3 75-95 lık evoyu kıyaslayın. evo ıcın fıyat polıtıkası yalnıslıgı uzerıne bırsuru yorum yapmıs bırı olarak her ıkı aracında fıyatlarını haketmedıgını soyleyebılırım..... 44500 e alın 6 ılerı 1.2 tsı jetta bakın keyfınıze..... yada tsı golf.... ne polo ne evo 45000 etmez.ılla 45000 e polo alınacaksa 1.4 tsı 180 ps dsg polo 47000 tl. ılla dızel otomatık ve 90 ps uzertı olacaksa, mutlaka polo. bu abartılmıs fıyatlar gerı gelırse sayet ılerde anlatır kendını polo. sekılmı markamı daha onemlı ımıs..... oto pazarında......
Çok özür diliyorum ama açtığım konuyu iyice bir okursanız benim hangi araçla hangi aracın hangi versiyonlarını kıyasladığım apaçık ortada 1.2 polo yu da nerden çıkarttınız kaldı ki comfortline diye de yazdım 1.6 dizel polo nun da fun versiyonu yok, benim kıyas yaptığım araç 1.6 dizel comfortline polo ile 95 lik evo , ve puntişi almazdan önce vw yetkililerine kızmıştım 2010 da , bu yeni kasa polo çıkmazdan önce en düşük versiyonunda bile vw yakışmıyor ABS yok diyordum , bu yeni kasalarda hiç olmadı o standart oldu çok şükür , neyse polemiğe girmiycem