Hayırdır,ne oldu daha yeni almıştın aracı?
arkadaslar 1.6 128 ps kıa venga aracımı yarın ıtıbarı ıle kıralama sırketıne verecegım sımdı kendıme 32000 tl cıvarında alacagım...bugun epey gezdım... 1.4 85 ps comfortlıne polo 32000 tl,1.3 evo mylıfe 33000 tl 1.5 crdı accent era mode 32500 tl, 1.4 fıesta tıtanıum x paketlı 34500 tl. 1.4 tlet actıve plus bravo 2010 model ama 0 km 34500 tl..sızce tercıhım ne olmalı???
Konu uzuncocuk tarafından (31/07/2011 Saat 00:42 ) değiştirilmiştir.
Hayırdır,ne oldu daha yeni almıştın aracı?
era mode alma abi.fiesta olabilir veya evo olabilir.vw servisi çok pahalı hiç girme
ızmırde ama o kadar kankı ısı bıras
bı arkadasım bır yerın ıhalesını almıs kendı sırketı var... 20 araclık ıhale almıs ama sartlara uygun 18 arac cıkarabılmıs.... benım aracım ve arkadasımın yenı aldıgı 2011 yenı kasa focus ıle 20 yı tamamladık ızmırde bır bankada kıralık olarak calısıyor aynı banka aracın kredısınınde bankası ve kredı ıle kıra bedelı taksıt sayılarına kadar esıt
wwservısı bılıyorumama arac uygun bıras gıbı ama ıclerınde fıesta gercekten super opsıyonlara sahıp...dynamıc plus bravo da ne varsa ustu var seslı tanıma sıstemı dahıl....
Konu Scottie tarafından (31/07/2011 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood. çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
32.000 tl'ye ben olsam 2. el temiz bir Honda civic düşünürümİlla bu yazdıklarımdan derseniz kesinlikle Bravo...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
bence de kesinlikle bravo...
sanırım ıclerındekı en zararsız arac bravo.
evet![]()
hahahahhaha.ustadım neden olmasın yalnız getırı hem dugun yapıp hem ev alanın pek ısını gormez bak ona gore... kardesım benım ıstegım dısında gelıstı hersey.. bugun fıat bayınde arkadas nobetcı.... bı gıdeyım de yemek ıcecek falan zarara sokayım onu bakarsın bı arac alıp cufcuflarız![]()
Bence t-jet bravo alın.İleride lpg taktırıp binersin.
kesinlike bravo derim sonuçta polo,evo,fiestaya göre arasında sınıf farkı var.Fiyat gayet makul bence 0 araca göre 1 yıl eski model olması hiç bir sorun yaratmaz ben de gp mi 1 yıl eski modelden almıştım bi sorun yaşamadım bazen bayilerin ellerinde böyle araçlar kalabiliyor.
benim tercihim kesinlikle bravo olurdu bu araçlar içinden
arkadaşlar şu kiralama işi iyiymiş bende kiralasammı acaba en kişrala şirketi hangisi öneri verirseniz sevinirim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri