Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
50000 tl ye 95 ps alınacak..........en dolusundan bır ceed 128 ps dıesel sanırım 45000 tl..... astraya rakıp olsun ortalıgı karıstırayım bıras...... cam tavan 10 hy, ve astrada olan her ops. var ustunde.......
ceed de güzel araç ama astradaki atmosferi yakalamak zordur sanırım ceed'de? motor gücü önemli tabi ama bizim için pek de önemli değil. bi abime alıcaz aracı o da sakin kullanır hep. ekonomi daha ön planda şimdilik.

Sanırım sizde uzun zamandır kia kullanıyosunuz? Nasıl kialar servis yedek parça vs. yönlerinden?

Alıntı Dj Locness Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kullanmıs biri olarak opel astra diyorum servis masraflarına gelince 10000 e 750 lira ödemstm ancak auris ne kadar bilmiyorum bakımlarım hariç servise gitmedim sonra şirket arabayı verdi punto mjetten tek farkı daha seri nasıl sağladıklarını bilmiyorum zaten 60000 e gelince arabayı sattı şirket
Servis masrafları çokmuş opelin ona kanaat getirdim ama acaba toyotanın nasıl (madalyonun öbür yüzü )

Alıntı asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ceed le test yapmıiştım hakketen güzel araç.toyota çıkarım senle her yola diyorum.opel servis ve yedek parçe olarak sıkıntılı maddi olarak ama ikiside birbirine yakın araçlar.
Toyotalar sağlam der herkes zaten. Ama d4dnin yağ yakma problemi olduğu hakkında bişiler okudum bazı yerlerde.

Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?