Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: Hyundai Accent Blue almalımı?

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

1.6 128bg crdi çok iyi motor ama bende incelemiştim ilk çıktığı günlerde dış görünüş güzel iç kalite çok kötü dedikleri gibi plastik aksam sert ve kalitesiz bir görünüm oluşturmuş bir de benim dikkatimi çeken aracın lastikleri ufak gelmiş gibi genel bütünlüğe garip bi his ama bana öyle geldi lastiklerin çapı ufak gibi fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    accent blue yu test ettik fakat kullandığımız benzinliydi dizelini serviste çalışanlar test etmişler motoru 1.6 128 hp 260 tork olduğu halde era gibi seri gelmedi dediler yani motor olarak ağır kalıyormuş tabi yol tutsun diye arabaya biraz ağırlık koydular onunda eskisi vardır tabikide.ama şunu söyliyim sınıfında şuan en iyi motor olarak linea 1.6 dan sonra geliyor ama iç plastik kalitesi 2006 model admire accentle 2011 accent blue ile aynı kalitede nerdeyse.aslında bu wolkswagendede böyle 2000 model golfünde plastik kalitesi aynı 2011 golfünde plastik kalitesi aynı.konsolu ise i30,ix35,i20,i10 ile nerdeyse hemen hemen aynı.

185.000 de eramız vardı tık yoktu abi merak etme 350.000 de orjinal erayada bindim sorun yoktu..
    bakımları bizim multijet gibi değil mert..birde bu konuda taksicilerle konuştum biz eranın dizelini değil benzinlisini alıp tüp takarız diyorlar ilginç gelmişti bana..

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

Alıntı utku952 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 128bg crdi çok iyi motor ama bende incelemiştim ilk çıktığı günlerde dış görünüş güzel iç kalite çok kötü dedikleri gibi plastik aksam sert ve kalitesiz bir görünüm oluşturmuş bir de benim dikkatimi çeken aracın lastikleri ufak gelmiş gibi genel bütünlüğe garip bi his ama bana öyle geldi lastiklerin çapı ufak gibi fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim

benim de dikkatimi çeken şey lastikleri oldu açıkcası çok ilginç duruyor araçta...birde hyundailerde getz ve era da hızlanma çok iyi ama fren maalesef öyle değil bu araçta öyleyse sıkıntı var demektir...
    Keyif BMW'Dir...

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Hyundailerin virajlarda arkasını çok çabuk attığını söylerler. kendi forumlarında da var.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

FPT

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakımları bizim multijet gibi değil mert..birde bu konuda taksicilerle konuştum biz eranın dizelini değil benzinlisini alıp tüp takarız diyorlar ilginç gelmişti bana..
    evet abi neden dizel almıyorlar?çünkü motoru büyük ve şehir içinde çok yakıyor LPGli daha avantajlı o yüzden onu tercih ediyorlar 1.3 75 hp ve 90 hp multijet değilki az yaksın

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Alıntı StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet abi neden dizel almıyorlar?çünkü motoru büyük ve şehir içinde çok yakıyor LPGli daha avantajlı o yüzden onu tercih ediyorlar 1.3 75 hp ve 90 hp multijet değilki az yaksın
    Evet bunu bende sormuştum. Dizel olanların erken motor bitirdiğini benzin+LPG olanların daha az sorun çıkardığını söyledi birkaç taksici.

Mert Sözge
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı demon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bunu bende sormuştum. Dizel olanların erken motor bitirdiğini benzin+LPG olanların daha az sorun çıkardığını söyledi birkaç taksici.
    erken bitti denmezde ağır masraflar çıkıyor motor olarak performanstan düşüyor kasa çok yoruluyor felan

Utku Bilen
    FPT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

344bin civarında bir eramız var daha doğrusu ortağın arabası öküz gibi kullanırlar sürekli tam gaz yük bile taşıyorlar ama tık demedi daha Araçlar sağlam aslında motor falan gaddar güçlü ancak tek sorun hyundai türkiye koşulları ayağına süspansiyonun içine ediyor. Eraların arkası deli gibi zıplar virajda savurur. Bir testte blue içinde benzeri bir zıplama sorunu duydum. Mesela puntodan önceki kia riom ile era temelde aynı araçlardır ama ben çok daha konforlu kaliteli sessiz ve mükemmel yol tutan bir araca sahiptim. Peş peşe kullandık virajlarda falanda denedik böyle garip bir durum var. Gerçi linea da matah değil yol tutuşta dengesiz bir araç aslında

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

yeni bakımdan çıkmış eraya bindim geçen gün. satılmaz üzere dükkana götürüyordum. Allah var bastımı mükemmel gidiyor. 5. viteste bile ivmeyi çok güzel hissediyorsunuz gel gelelim yol tutuşu hiç iyi değil. 130 km üzerinde konya yolunda araba gezinmeye başladı. arkadaşa dedim bu yeni bakımdan çıkmadımı evet dedi ön düzende yapıldı dedi.
    beni punto ile tek elle gittiğim süratte erada iki elle yapışmak zorunda kaldım. fren dozajı biraz sert ama balatalarda yeni olduğu için tutuyordu.

Mert Sözge
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni bakımdan çıkmış eraya bindim geçen gün. satılmaz üzere dükkana götürüyordum. Allah var bastımı mükemmel gidiyor. 5. viteste bile ivmeyi çok güzel hissediyorsunuz gel gelelim yol tutuşu hiç iyi değil. 130 km üzerinde konya yolunda araba gezinmeye başladı. arkadaşa dedim bu yeni bakımdan çıkmadımı evet dedi ön düzende yapıldı dedi.
    beni punto ile tek elle gittiğim süratte erada iki elle yapışmak zorunda kaldım. fren dozajı biraz sert ama balatalarda yeni olduğu için tutuyordu.
    Aynen abi namussuz makinada torku her viteste hissediyorsun birazda yol tutuş koysalarmış ne olurdu ya

EMRE ALTINOK
    EMRE ALTINOK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 83

Kızgın

2014 hunday aksent blu : tek hava yastığı,bagajda lamba yok.14'' lastik.

2006 my puntiş active: 2 airbag,bagajda lamba,15'' lastik..

hala aksent blue almalı mı??

emre aktan
    emreaktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 47

Hyundai accentim vardi1.3 2005 model benzinli servise sordum tüp uyumlumu diye adam bana abi gübre çuvalı bağlasan gene gider gaddar bi motor bu demişti hakkatten de kar kış buz banamışın demedi yarım kontakta alırdı marşı ama yeni motorlar hakkında bilgim 128 bg motorun hantal kaldığıdır 120 lik bravo ya rakip 1.6 dcı 130 bg renaulttur bence

Sayfa 2/2 İlkİlk 12