1.6 128bg crdi çok iyi motor ama bende incelemiştim ilk çıktığı günlerde dış görünüş güzel iç kalite çok kötü dedikleri gibi plastik aksam sert ve kalitesiz bir görünüm oluşturmuş bir de benim dikkatimi çeken aracın lastikleri ufak gelmiş gibi genel bütünlüğegarip bi his ama bana öyle geldi lastiklerin çapı ufak gibi fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim
Hyundailerin virajlarda arkasını çok çabuk attığını söylerler. kendi forumlarında da var.
344bin civarında bir eramız var daha doğrusu ortağın arabasıöküz gibi kullanırlar sürekli tam gaz yük bile taşıyorlar ama tık demedi daha
Araçlar sağlam aslında motor falan gaddar güçlü ancak tek sorun hyundai türkiye koşulları ayağına süspansiyonun içine ediyor. Eraların arkası deli gibi zıplar virajda savurur. Bir testte blue içinde benzeri bir zıplama sorunu duydum. Mesela puntodan önceki kia riom ile era temelde aynı araçlardır ama ben çok daha konforlu kaliteli sessiz ve mükemmel yol tutan bir araca sahiptim. Peş peşe kullandık virajlarda falanda denedik böyle garip bir durum var. Gerçi linea da matah değil yol tutuşta dengesiz bir araç aslında
yeni bakımdan çıkmış eraya bindim geçen gün. satılmaz üzere dükkana götürüyordum. Allah var bastımı mükemmel gidiyor. 5. viteste bile ivmeyi çok güzel hissediyorsunuz gel gelelim yol tutuşu hiç iyi değil. 130 km üzerinde konya yolunda araba gezinmeye başladı. arkadaşa dedim bu yeni bakımdan çıkmadımı evet dedi ön düzende yapıldı dedi.
beni punto ile tek elle gittiğim süratte erada iki elle yapışmak zorunda kaldım. fren dozajı biraz sert ama balatalarda yeni olduğu için tutuyordu.
2014 hunday aksent blu : tek hava yastığı,bagajda lamba yok.14'' lastik.
2006 my puntiş active: 2 airbag,bagajda lamba,15'' lastik..
hala aksent blue almalı mı??
Hyundai accentim vardi1.3 2005 model benzinli servise sordum tüp uyumlumu diye adam bana abi gübre çuvalı bağlasan gene gider gaddar bi motor bu demişti hakkatten de kar kış buz banamışın demedi yarım kontakta alırdı marşı ama yeni motorlar hakkında bilgim 128 bg motorun hantal kaldığıdır 120 lik bravo ya rakip 1.6 dcı 130 bg renaulttur bence
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri