Polo'nun 1.2 benzinlisini ne zaman getirmişlerHayırlı olsun aracınız kazasız belasız iyi günlerde kullanın resimlerini bekliyoruz
![]()
Selamlar beyler, 2 ay önce dizel pontu evomu para ihtiyacı yüzünden setmıştım, araba ihtiyacına daha fazla dayanamadım ve tekrar araştırmıya başladım, daha önceki aracımda grande punto idi o yüzden üçüncü arabınında punto olmasını istemedim ve diğer modellere baktım, düşüncem yine küçük motorlu arabalardı , ilk baktımlarım fiesta 1,2 , clio 1,2 ve polo 1,2 idi , vw kampanya yapmış nisan ayı için bende gidip polo benzinli 1,2 aldım ,parasınıda bugun gönderim bakalım hafta içi teslim edeceklermiş , arabayı aldıktan sonra izlenimlerini sizin ile paylaşırım...
Polo'nun 1.2 benzinlisini ne zaman getirmişlerHayırlı olsun aracınız kazasız belasız iyi günlerde kullanın resimlerini bekliyoruz
![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
1.2 tdi 75 hp vardı ama benzinlisini bilmiyordum...hayırlı olsun kaça aldınız...
Keyif BMW'Dir...
hayırlı uğurlu olsun hocam..
27900 liste fiyatı 1.2 benzinlinin..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
1.2 clio hb3 benzinli vardı bende. 1.2 lt benzinli motor o arabaları yürütmüyor. Motor çok güçsüz olduğu için 1.6 benzinli arabadan daha çok yakıt harcıyor şehir içinde. En son hesap ekstremde 450 tl benzin parası verdiğimi gördüm ve aracı hemen sattım. Şimdi bu puntoyla hem daha fazla yol yapıyorum hemde ayda maksimum 130 tl yakıt parası veriyorum. Aracı sattığımda benzin 3.69 tl den satılıyordu. Hesaplamayı buna göre yapın.
Hayırlı olsun araba çok güzel ama motor konusunda çok fazla bir tasarruf ve beklentin olmasın.
açıkcası bende öyle düşündüm ama bu motor polu nun en yeni versiyonu ve euro 5 olarak geçiyor, 1,6 kadar yakacağını hiç zannetmiyorum , vw bu motoru yaparken clio 1,2 örnek almamıştır herhalde.
renault motorundan daha iyi olacağına hiç şüphem yok. Fakat 1.2 lt olmasından dolayı torku çok düşük. Şehir için hızlanmalar ve yokuşlarda anormal bir yakıt sarfiyatı oluyor araçta. Düşünsenize 1067 kg araba ve 3000 devirde 112 nmt tork üreten bir motor. Hızlanma için çok çaba sarfetmek gerekiyor bu da yakıt demek. En makul benzinli motor bence 1.4 ltdir.
Bizim clio 1.6 benzinli bir audi a3'ten şehir içinde daha çok yakıt harcıyordu. 2 ay denedik ve karşılaştırdık.
açıkcası ben web sitesinde bulunan verilere güvendim, orada 1,4 den daha aşağı yazıyordu... artık alınca testini yapacağım...
hayırlı olsun..
TSİ Jetta.
web sitesindeki verileri hiçbirzaman şehir içerisinde tutturamayız. Heleki istanbulda yaşıyorsunuz. Bu trafikte imkansız fabrika verileri. Ben dizelle şehir içi 6 lt nin alına inemiyorum. Fabrika verisine güvenmek zor.
Kesinlikle 1.2 motorlar çok fazla benzin yakıyor.Bende Paliomu geçen hafta sattım yerine 1.3 punto mltj. aldım.Günde ortalama 25 km yol yapıyorum,aylık verdiğim benzin parası 300-350 lira.Millet dizelle neredeyse bu parayla 2 ay yol yapıyor.
1.2lt polo motoru bildigim kadarıyla skodada uzun zamandır kullanılan 3 silindirli ve son derece başarılı oldukça övgü almış bir motor.. yakışıda 1.4 lt motordan az.. fakat siz araçtan performans bekler gibi basarsanız her araç gibi bu da yakar.. ama unutmayın ki 1.4 lt mototrlu araçtan 1.6 gibi performans beklediğinizde o da 1.6 dan çok yakacaktır..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
o arabayı bende düşündüm aslında hesabıma göre bir depo ile 65o km yol alması lazım ortalama verilere göre aracı kaça aldınız ve herhangibir pazarlık şansı wv de oluyormu?araştırdığım kadarı ile fiatta ciddi pazarlıklar yapılabiliyormuş
uzun yolda sıkıntı yasıyorsun dusuk motorla sollamalar hep sıkıntı. sehir icinde sakin kullanımda verilerine gore az yakması lazım. tabi su var erkekler sakin kullanabilrimi sakinlikiten kastım biraz agır cekimde kullanım bir bayan gibi)
bu arada bu modeller arasında fiesta polo corsa tercih edilir bence tasarım olarka daha guzel ler
İstediğiniz kadar sakin kullanmaya çalışın, yokuş yukarı çıkmaya başlayınca gaza baya bir basmak gerekiyor. İstanbulda yokuşsuz bir yol olmadığı için okadar güçsüz bir motor heleki şimdi öğrendim 3 silindir olduğunu, kesinlikle çok yakıt tüketecektir.
bu hafta içinde araçı teslim alacam , performans ve diğer hususlarını anlatırım....
Fiyat olarak bilgi verebilirmisiniz?Pazarlık şansı oluyormu Wv lerde fiat ve fordtaki gibi?
Hayırlı olsun aracınız. Güzel sağlam araç fakat yakıt olarak hangi hacim olursa olsun dizel ile mukayese kabul etmeyecektir. İyi günlerde kullanın
This is not personel, just business..
1,2 tsi ları vardı aslında alışken direk ona baksaydınız keşke ama hayrlı olsn iyi günlerde kullanın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri