Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Dikkat:) arada kalan adamın hallerı yardım

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Muhterem atlayacan uçağa Ankara Konya yolundaki volvo bayisine sonra aracı test edip van a kadar sürerek denemiş olucan

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C4 o fiyat aralığında en iyi seçenek.Dizaynıda süper olmuş artık yumurtaya benzemiyor.
    kardesım tesekkurler... fıyat kllanım dengesınde en uygun arac c4...yarına test surusu yapacagım bakalım ne olacak...
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhterem atlayacan uçağa Ankara Konya yolundaki volvo bayisine sonra aracı test edip van a kadar sürerek denemiş olucan
    pekı bakım ıcınde aynı yolu gerı gelmem gerkıyo dımı

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

güneş akbulut
    jrgakbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 91

usta 44000 e çıkmıssın bakiyorum benzinli arabada var listende benim sahsi gorusum bmw 1.16 veya 1.18 al bak keyfine

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı jrgakbulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta 44000 e çıkmıssın bakiyorum benzinli arabada var listende benim sahsi gorusum bmw 1.16 veya 1.18 al bak keyfine
    üstad ben 44 ecıktım sen 54 e cıktın zor bmw.. sıfır alcam ılla

güneş akbulut
    jrgakbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 91

2.elde bulabilirsin diye demiştim =) ama 0 diosan tabi ki farklı olur eger bi 3 bin daha ayarliyabilirsen megane 3 1.5 edc al derim tadindan geçilmes o fiyatta yanliş bilmiyosam

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

abi öncellikle Hayırlısı olsun.. güzel seçeneklerin var fakat venga yı düşünmek yerine aynı platformu paylaşan aynı özelliklerdeki hyundai ix20 yi düşün bence.. kia nın piyasası malum.. yarın satarken fiorino gibi senin için karlı bir noktaya ulaşmayabilir..

nacizane fikrim yazdığın araçlar içinde önceki yazında söylediğinden yola çıkarak pikniği dağ tepe bayır gezmeyi sevdiğini düşündüğümden yeti çok güzel araç.. ayrıca sağlam bir araç.. skoda deyipgeçmemek lazım audi vw lerleaynı platformda üretiliyor.. fakat lpg şart gibi.. tsi motorlara uygun lpg de takılıyor servis yönlendirecektir seni.. yardımcı olması açısından sıkılmazda izlersen ntv 0-100 programında aracın testi yapıldı ilk 6.30-11.00 dk lar arası ve son 6.30 dk yı izlesen yeterli olacaktır.. ntvmsnbc Video Galeri
    dsg şanzıman 7 vites ve uzun yolda az yakan bir araç.. ayrıca tam katlanan koltuklar dümdüz bir bagaj sunuyor.. ekstra bir avantaj.. geniş iç hacmide cabası.. üstelik vergi avantajıda var..
    tekrardan hayırlısı olsun..

ayrıca simdi internette gördüm sana yakın bir bayide yok (en yakını sivasta ve trabzonda) fakat sipariş edip bulunduğun yere göndermelerini sağlayabilirsin sanırım.. sınırlı sayıda renaultlarda indirim yapılmış.. megane 3 sporttourer 1.5 dci araçlarda var içerisinde istediğin fiyatlara.. linkini ekliyorum https://www.renault.com.tr/page.aspx..._campaign=stok
    Konu sedini tarafından (16/04/2011 Saat 02:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

honda lpg'de çok yakmıyor yakmasına ve dizayn olarak da benim bayıldığım bir arabadır kendisi. ama ben olaya başka bir alternatif eklemek istiyorum. yeni kasa ford focus gelecek pek yakında. onun dizaynı hepsinden daha güzel.ford'un dizel motorunu da anlatmaya gerek yok sanırım; düşünebilirsin!!! hatta neden vw jetta düşünmüyorsun? arkadaşım aldım 1,2 tsi gerçekten performansı ve yakıt tüketimi çok iyi bir araç ve ebatları çok çok iyi! alternatiflerin arasında kia isminden kaybediyor. ben araba alırken satışını da düşünürdüm şahsen... toyota'nın dizeli gerçekten tatsız bir sürüş...
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı sedini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi öncellikle Hayırlısı olsun.. güzel seçeneklerin var fakat venga yı düşünmek yerine aynı platformu paylaşan aynı özelliklerdeki hyundai ix20 yi düşün bence.. kia nın piyasası malum.. yarın satarken fiorino gibi senin için karlı bir noktaya ulaşmayabilir..

nacizane fikrim yazdığın araçlar içinde önceki yazında söylediğinden yola çıkarak pikniği dağ tepe bayır gezmeyi sevdiğini düşündüğümden yeti çok güzel araç.. ayrıca sağlam bir araç.. skoda deyipgeçmemek lazım audi vw lerleaynı platformda üretiliyor.. fakat lpg şart gibi.. tsi motorlara uygun lpg de takılıyor servis yönlendirecektir seni.. yardımcı olması açısından sıkılmazda izlersen ntv 0-100 programında aracın testi yapıldı ilk 6.30-11.00 dk lar arası ve son 6.30 dk yı izlesen yeterli olacaktır.. ntvmsnbc Video Galeri
    dsg şanzıman 7 vites ve uzun yolda az yakan bir araç.. ayrıca tam katlanan koltuklar dümdüz bir bagaj sunuyor.. ekstra bir avantaj.. geniş iç hacmide cabası.. üstelik vergi avantajıda var..
    tekrardan hayırlısı olsun..

ayrıca simdi internette gördüm sana yakın bir bayide yok (en yakını sivasta ve trabzonda) fakat sipariş edip bulunduğun yere göndermelerini sağlayabilirsin sanırım.. sınırlı sayıda renaultlarda indirim yapılmış.. megane 3 sporttourer 1.5 dci araçlarda var içerisinde istediğin fiyatlara.. linkini ekliyorum Renault - Sınırlı sayıdaki Renault
    öncelilke cok tesekkur ederım... bugun tum yazdıgım aracları tek tek tekrar test ettım... skoda yetıyı cok begendım ama lpg uygulaması yapılmıyor 1.2 tsı de. landırenzo 2750-3000 tl aralıgında benzınle lpg yı aynı anda kullanan bı sıstem kullanıyormus ve %20 lık bı tasarrufu mevcutmus.dsg sanzıman ıle bana coooook serı geldı.
    fluence 1.5 105 ps 6 vıtes denedım ıbre benzınlı araclardan hızlı kalkıyor cok serı ama sıgamadım 2 metre boyumla... honda yı gectım. bugun test surusune gelecegımı bıldıklerı halde,cumartesı gunu de olmasına ragmen bı servıs calısanı aracla mersıne gıtmıs test aracı yoktu bende sövdüm çıktım.
    aurıs sınıfta kaldı cekısıyle
    sonuc: KIA VENGA 128 ps 6 vıteslı cam tavanlı 260 nm torklu halıyle bırasda zorlayarak 3 vıteste 150 km hızı gordu. performansı ıle dudaklarım ucukladı desem yalan olmaz. 2 metre bırı olarak on koltugu kendıme gore ayarlayıp hıc degıstıremden arka koltuktada rahatlıkla oturabıldıgım tek aractı. arka koltukları da one arkaya gıdıyor.super bır ses sıstemı var yerden yuksek. 5 yıl garantılı. ses ızolasyonu cok ıyı. beyazı skydome ıle cok tatlı duruyor.
    asıl sonuc sıparıs verıldı. pazartesı aracıma kavusuyorum..allah hayırlısını ve daha ıyılerını herkese nasıp etsın.

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 399

Hayırlısı olsun...bundan sonra görüşlerini olumlu ve olumsuzlar ile birlikte objektif bir şekilde paylaşırsan seviniriz...güle güle kullan...

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

hayırlı olsun...resimleri bekleriz...
    Keyif BMW'Dir...

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı pilotender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    honda lpg'de çok yakmıyor yakmasına ve dizayn olarak da benim bayıldığım bir arabadır kendisi. ama ben olaya başka bir alternatif eklemek istiyorum. yeni kasa ford focus gelecek pek yakında. onun dizaynı hepsinden daha güzel.ford'un dizel motorunu da anlatmaya gerek yok sanırım; düşünebilirsin!!! hatta neden vw jetta düşünmüyorsun? arkadaşım aldım 1,2 tsi gerçekten performansı ve yakıt tüketimi çok iyi bir araç ve ebatları çok çok iyi! alternatiflerin arasında kia isminden kaybediyor. ben araba alırken satışını da düşünürdüm şahsen... toyota'nın dizeli gerçekten tatsız bir sürüş...
    ford bayınde ( kamuflajla) tam 20 dakıka tum aracları gezdım... bır allahın kuluda yaw sen kımsın, hıyırdır hemserım napıyon bakem, arac mı bakmıstınız ,? demedı. baktııııım baktıııım cıktım.zaten fıyatlarda en ucan fırma ılan ettım kendılerını. 100 ps comfort( aralıkta 29000 e satılan arac) 37500 tl olmus... collecetıon benzınlısı 49000 tl dızelını sen dusun artık yenı kasasını da 60 a satarlar. almam arkıdes ford mord. focus alacagıma evo alırım...
    jetta ya guc yetmıyor 3 ay sıra var zaten
    bu arada cıtroen c4 112 ps dıesel otm. 45000 tl ama uc ay sıra var... en teknolojık ve albenılı arac sectım c4 u. ama dedımya 128 ps venga ıle 215 km hız gordum bugun( hala soktayım) 170 km hıza kadar koltuga yapıstım.ısmı ne olursa olsun venga cok ıyı bır arac... onerılerını degerlendırme kısmında: bg, fıyat , yararlılık( ıcıne sıgabılme) olarak dusundugumde, venga en mantıklı arac... aldım gıttı. tabı banka kılçıklık yapmazsa

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı GPS2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun...bundan sonra görüşlerini olumlu ve olumsuzlar ile birlikte objektif bir şekilde paylaşırsan seviniriz...güle güle kullan...
    cok tesekkur ederım.....

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun...resimleri bekleriz...
    pazartesı soz gırerım sayfaya...cok teskkurler...

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

128 hp dizel accent blue gelse de biz de bi test sürüşü yapsak...
    Keyif BMW'Dir...

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

128 ps accent blue 42000 tl cık olcekmıs....................

Fatih AKBIYIK
    TORnADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 156

Hayırlı olsun bakalım...

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı TORnADO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun bakalım...
    Tesekkur ederım kardesım.

Fatih AKBIYIK
    TORnADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 156

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ederım kardesım.

Kia gayet iyi bir markadır,o yüzden canını sıkma.Adı sebebi ile filan bir kaybın olmaz.Hyundai ve Kia ortak zaten,Hyundai satın aldı Kia'yı da.İkisi de sağlam,kaliteli arabalar yaparlar.İyi olmuş,performans,konfor iyidir Venga'da.Tekrar hayırlı olsun inşallah...

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı TORnADO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kia gayet iyi bir markadır,o yüzden canını sıkma.Adı sebebi ile filan bir kaybın olmaz.Hyundai ve Kia ortak zaten,Hyundai satın aldı Kia'yı da.İkisi de sağlam,kaliteli arabalar yaparlar.İyi olmuş,performans,konfor iyidir Venga'da.Tekrar hayırlı olsun inşallah...
    sagol kardesım... eger 2000 tl daha cıkarabılsem tercıhım yenı kasa 112 ps otomatık c4 olacaktı ama nasıp bunaymıs

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon