Alıntı GPS2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama bazen takılmadanda olmuyor yaniii..FB-GS meselesi gibi... gırgır şamata dahilinde...Ve meslek hayatımın taaa 1989 yılından beri Dünyadaki otomobil ve otomotiv endustrisindeki gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum...Ve gördüğüm şu ki (varsa itirazı olan söylesin) dünyada İNOVASYON yani yenilik ileri teknoloji dizayn,güvenlik vs...alanında öne çıkan iki marka biri MERCEDES-BENZ diğeri FİAT yardımcıları ve işbirlikçileri olan BOSCH*tur arkadaşlar...anımsıyalım...JTD, MULTİJET (fiat-bosch) kısacası common rail bütün markalar kullanmakta tdci,dci,cdti,hdi fln fln adı altında...MULTİAİR...ABS...ESP(B segmentinde yaygın olarak il GP*de kullanılmıştır mercodan sonra...) yaa daha sayamayacağım bir sürü yenilik hep bu ateşli italyanların ve disiplinli almanların eseridir...vede TÜRKLERİN tabiii Murat Günak*ı unutmuyoruz...vede Ali Pandırı vede şu an dilimin ucunda söyliyemiyorum OYAK-RENAULT*UN genel müdürü*nü ...işte böyle...hepsine helal olsun...ve de bizlere Türk otomotivinin emekçilerine...hadi bir alkış...

tarık tunalıoglu ben hatırlatyım Bahrı abı ben ıyı bılırım
bu arada hondanın övundugu vıtech olayının mucıdı bıle fıat gruptur yanı