canlı test ettim gerçekten çok güzel bir araç olmuş araç yolda giderken yola oturuyor içeriye ses felan gelmiyor yol tutuş gayet güzel erayla sakın karıştırmayın hiç alakası yok farklı bir araç.
Resimdeki araç en dolu hali ve üst paketidir. O yüzden göze hoş gözüküyor.
Yinede hakkını yememek gerek resimdeki aracın görünümü güzel. Ama görünüm herşey demek değil. Gerçi Türkiye için bunu söylemek zor![]()
canlı test ettim gerçekten çok güzel bir araç olmuş araç yolda giderken yola oturuyor içeriye ses felan gelmiyor yol tutuş gayet güzel erayla sakın karıştırmayın hiç alakası yok farklı bir araç.
dizeller 35.700 ile 39.800 arasında olucakmış.
servis fiyatları bu şekilde fazla oynamaz dediler hatta kısmetse alıcaz baya araştırdık
Sanırım yanlış bi bilgilendirme var ve devamında yanlış yönlendirilme..
Verna adıyla dünyaya tanıtılan araç la bunun alakası yok
üretim sahfına geçildiğinde aracın fuarda sergilenen "concept" tasarımı genelde uçuk kaçık olur ve seri üretime geçildiğinde concept tasarımla alakasız bir ürün ortaya konur-du..
bu kez verna adıyla duyrulan accent in görüntüleriyle seri üretime geçmiş hali (blue) arasında tersi bi durum oluşmuş sanırım
yani düşünülen tasarım verna nın tasarımı çirkin ve beğenilmiycek kadar sıradan bi görüntüye sahipken seri üretime geçilmiş yani blue hali tam tersi çekici ve dikkat çekici olmuş..
Yada eğer aynı araç sa büyük ihtimalle Amerika da satışa çıkacak olan modeli verna olabilir...
herneyse ben tv de reklamı dönen ve aşşağıda resmi olan blue yu beğendim
reno nun clio sundan fiatın linea sından daha şık duruyor..
![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
dizeller 4 ileri otomatik ve 6 ileri manuel olarak 2 çeşit.1.6 128 hp 260 torka sahip. asr,abs ve 4 disk fren sistemi var.bunların haricinde yola göre kendini ayarlayan süspansiyon sistemi var(benzinliler dahil),anahtarsız çalışma,manuel viteste yol bilgisayarında vites değiştirmeleri gösteren gösterge gibi çeşit çeşit özellikleri var
Haftasonu bayiye incelemeye gittik. Abartılacak bir yanı yok. Bildiğiniz Hyundai işte. Kapıları kağıt gibi, plastik kalitesi rezalet. Aracın duruşu da hiç fotolardaki gibi değil. Bir de utanmadan 34binden başlayan fiyatlarla dediler. Ama bizim araçtan çok anlayan insanımız ayıla bayıla alır bunu merak etmeyin.
aracın duruşu fotolardaki gibi değil derken sanırım yanlış arabaya bakmışsınız yada gözleriniz iyi görmüyor.utanmadan 34 bin liradan başlayan fiyatlar demişsiniz en azından fiatın lineasından renaultun cliosundan iyi plastik kalitesi ve içi lineadan daha güzel bence yeni bir araç olduğu için fiyat normal hyundai diyede bu kadar küçümsemenize gerek yok daha 3 gün önce babam erayla kaza yaptı aracın içerisinde yolcu kabininki hiçbir hasar yok ama arabada 11 bin liralık hasar var ve hyundaile bu 3. kazası 2. kazada arabada bende vardım sol iki kapıdan minibüs vurmuştu hiçte kağıt gibi değildi o araba yapıldı ve servistekiler bu arabanın içinden ölü çıktımı diye sormuşlardı merak etmeyin hyundailer artık eski yumurta kasa hyundailer değil daha geçen sene euro ncap ta genesis amerikada 1. seçilmişti![]()
arkadan opel insignia ya benzetmeye çalişmişlar gibi geldi ama lineadan guzel şimdilik bence.ama linea da evo çıkarsa bilemem tabi linea daha eski oldugu için kıyaslamak zor![]()
ben de gittim gördüm, yakıt değerlerine bakmadım ama 1.4 109 hp kulağa hoş geliyor.
bence gayet başarılı olmuş, dış ve iç görünümü çok hoş yapmışlar bu kez.
Aracı Yakından İnceleme Fırsatı Buldum Otomatik Benzinli Bir Araçtı Bnm İncelediğim Ve İçerisi Resmen Rezalet Denecek Kadar Kötü Kalitede Şimdiye Kadar Üretilen ERA ların 5 Te Biri Pert Oldu Bu Motorla Sanırım 5 Te 3 Pert Olacağa Benziyor. Ve Sizlerle Fiyatını Paylaşim 39.750 TL .
Delikanlı önce üslup öğren, ondan sonra bana cevap yaz. Bana utanmadan diyosun ama sen de utanmazsın. Hyundai'nin bütün modellerini kullanan biri olarak yazdım bunu. Abim de 7 senelik Hyundai kullanıcısı, araçların ne kadar zayıf olduğunu gayet iyi biliyorum. 11bin liralık hasar belki de aracın hasar fazlalığından değil, yedek parça fiyatlarının yüksekliğinden kaynaklanıyordur. Bir aracın markası ne olursa olsun Amerika'da satılabilmesi için birçok gereksinimleri karşılaması gerekiyor. Bu Accent Blue'yu Amerika'da satsın da göreyim. Sen hiç filmlerde Amerika'daki corollaları görmedin mi? Benziyo mu hiç Adapazarı'nda üretilenlere?
"utanmadan 34 bin liradan başlayan fiyatlar "demişsiniz" dedim yazdıklarımı tam okumamışsınız veya anlamamışsınız bu sinir nerden geldi anlayamadım..
bizde bu 5. hyundai bütün kasaları kullandık diyebilirim 3 tanesiyle kaza yaptık 2 sinde bende arabadaydım tamam arabalar çabuk dağılabilir ama yolcu kabininde hasar oluşmadı zaten adamların amacı araba zarar görsün sorun değil önce insan sağlığından yola çıkıyorlar ve bu 3üde pert oldu az çok neyin ne olduğunu biliyorum hani derler ya adı çıkmış 9a inmez 8e eski hyundailer den adı çıkmış yeni hyundailerde kötüleniyor alakası yok mesela eski yumurta kasa accentin çamurluğuyla eranın çamurluğu aynımı değil.adamlar yeni araba yapıyorlar kullandıkları sacın ince olduğunu bilmiyorlarmı biliyorlar bildikleri için son kullanılan saçlarla eskiler birmi? değil test edildi.bana sorarsanız 35 lira buna verilirmi verilmez ama araba olarak güzel bana deseniz lineamı,cliomu,bluemu diye kesinlikle blueyu seçerdim 30.000 liram olsa gidip fiatın lineasınımı alıcam.
amerikaya gelince:orada birinci seçilen hyundai genesis türkiyede yokmu? var bu sene geldi türkiyeye hiç yollarda gördünüzmü?göremessiniz neden çünkü 52.000 euro gibi bir rakama satıyorlar.satılırmı hayatta ve hayatta satılmaz hyundai geçmişte bi unvan yarattırmış kendine şimdi uğraşsın dursun ..
marka fanatikliğim yok sadece kullandığım ve test ettiğim bilgilerime dayanıyorum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri