Astra h ler ufak tefek arıza verse bile iç-dış malzeme kalitesinin iyi olması, yüksek yol tutuşu, yedek parça temini sorunu olmaması ve görüntü açısından mazda dan daha iyidir.
Biz Dünyanın Çatısında Doğduk! Ondandır Dik Duruşumuz, Sert Bakışımız!..
Kalite anlamında Opel,Mazdanın yanında sönük kalır. Lakin parça bulunabilirlik,parça fiyatları ve yaşadığınız şehir itibariyle Astra tavsiyemdir. Arkadaşınız Mazda almış olsa Sinop'ta parmakla gösterilecek ama iş az önce yazdıklarıma gelince pişman olur. Yoksa Mazda Opel'i geride burakır her anlamda. Ama dediğim gibi gerçekçi olmak lazım. Aldıktan sonrasını düşünmek lazım.
Benim araba konusunda fikirlerim eskiye nazaran değişti. Bir markanın en çok hangi modeli yaygınsa gidip ondan alırım bundan sonra. Modelin yaygınlığı ölçüsünde yan sanayi parçasında ve parça fiyatlarında o denli fiyat çeşitliliği oluyor.
kesinlikle mazda derim ben.Opele karşı inanılmaz bir önyargım var benim,çok çektim zamanında çokta çeken gördüm arıza konusunda hem de ne konularda,benim için herzaman japon japondur.Ayrıca insanlar kalite olarak opel demiş ama bi mazdanın içine binmelerini öneririm,öyle kalite olarak opelden kesinlikle kötü değil.
Mazda yıllardır bir çok modeliyle Avrupanın en sorunsuz otomobili yarışmasında başı çekiyor.tek sıkıntı Türkiyedeki eski distiribütörünün yanlışları yoksa Toyotadanda,Hondadanda kat kat iyi bir araç.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
mazda bi tutturamadı gitti bi ara dizide jeepini gormsutum cok begenmistim 100 bin lira civarında ustelik yok satıyoruz demiştiler))
Tartışmasız Mazda.. Görselliğe önem veripte aldanmamak gerektiğini düşünüyorum..
arkadaşlar tşkler yorumlarınız için.. şimdi kapı komşum abimiz aracı grand scenic satacak 33 bin liraya anlaşmış 27binde çok çok temiz bir araba.. bayiden 58 bin liraya fluence alacakmış, dün oturduk muhabbet sırasında fikrimi aldı.. ben şaşırdım bu paraya fluenci duyunca... siz nedersiniz, 60 bin lirayı gözden çıkartmış, otomatik olacak, tahmin etmişinizdir büyük olacak, benim aklıma nissan qq geldi otomatik dizeli.. siz nedersiniz ?
58 bin gerçekten çok fazlaymış ya,arkadaşıma navigasyon hariç full otomatik dizel fluenceyi 47 bine aldık.13 milyarlık farkı anlayamadım açıkcası.Bence o reanult latitude olabilir.
Nissan qq dizellerin otomatiği 80 milyar civarı 2.0 dizellerin de var 1.5 lerde yok otomatik şuan
Fluence'e karşı önceleri ön yargım vardı. oto kiralamacı kuzenim var. Onda fluence'lar var. Birisini bir gün boyunca kullandım. Umduğundan çok daha rahat ve başarılıydı. Dizel olmasının yanısıra çok az yakması da beni de şaşırttı. o kadar para renoya verilir mi diyenler çıkabilir ama ben beğendim.
Konu ibrahim06 tarafından (28/03/2011 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.
mazda3 mü astra mı derseniz kesinlikle astra derim. ancaaaak Guiletta ayrı bi olay![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri