muhtemelen maksimum 29-30000 arasında gider o da maksimum u geçenlerde arkadaşım sattı çünkü 2006 modelini yapılıydı arabası 32.000 den sattı o
muhtemelen maksimum 29-30000 arasında gider o da maksimum u geçenlerde arkadaşım sattı çünkü 2006 modelini yapılıydı arabası 32.000 den sattı o
Boyası değişeninin olmadığını içinin temiz olduğunu arabanın diri durduğunu varsayarak aracın piyasasını 27.000 tl 30.000 tl olarak düşünüyorum Vw piyasasını biliyorum Gördüğünüz fiyat farkları donanımdan kaynaklanıyor Comfortline ile primline-midline arasında donanım olarak ve fiyat olarak farklar vardır Siz kaporta durumunu öğrenin birde rengini belirtin az çok fiyat belli olur
şimdi aracın şöyle bir baktım 4 lastiğinin nisan ayında alınmış faturası var torpidoda gene nisan ayında muayneden geçmiş yani 2012 kadar muayneli ruhsatta rengi yeşil (metalik) olarak gözüküyor ancak fümeye yakın bir renk 8 adet airbag, asr, crusecontrol, deri direksiyon falan var içi bana çok temiz gelmedi sonaxta falan detaylı iç temizlik yaptırmak gerekir birkaç fotosunu ekliyorum 28 e satsak yeter en azından zarar etmeyelim dediğim gibi ustaya p.tesi göstercem bakalım ne diyecek
![]()
2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri