Alıntı legend Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sınırlı sayıda üretileceğini biliyorum önemli olan seri üretim olmayacağı deil 900 cc den 105 hp alabiliyor olmak ki vw ile başlayan küçük hacim yüksek güç trendini fiatın yakalayıp geçmesi şöle bir bakarsanız vw ve fiat tan başka böle motorlar başka markalarda fazla yok renonun bir kaç tane var opel yaptı ford da var ama ford ve opel ilk başta 1.6 cc den alıyor bu güçleri ope bir tane 1.4 140 hp var mesela bmw.mersedes honda toyota peugeot citroen bunlarda şimdilik böle motorları yok ama bmw nin bu konuda çalıştığını biliyorum ki konusunuda açtım bmw 1.5 3 silindir 150 hp dizel motorları önümüzdeki günlerde sunabilir yani bu konuda fiat gerçekten atağa geçti türkiyede bir fiata beğenilmeyen gözle bakılır fiat denilince o da arabamı filan denilir bunları herkes bilir fiat bu atağı ile bunları geçmeye aşmaya çalışıyor ki bu konuda da ilerliyor motor konusunda epey yol aldı bunu her defasında da söledim yine sölüyorum bundan sonra daha çok kasa ya yönelmeli ve güvenli yol tutuş konusunda çok çalışmalıdır gp abs freni 41 metrede durdur aracı ama bosh abs fren sistemleri kullana araçlar 38 metre civarında durur böle gelişmeler görmek gerekir önceliği bundan sonra güvenliğe vermeliki daha da çok gelişsin
Altan, Fiat Firması da Boshun Abs sistemlerini kullanmakta.Tabi versiyon ve sensörler farklı olabilir araçtan araca.Sürekli gelişiyor sistemler..