3008 Aldık Ablamlara 10 Gün Önce Öyle Klasikleşmiş Fransızdan Uzak Durun Muhabbetlerine Katılmıyorum Kesinlikle 3008 Derim. Fordada Bindim Bir Daha Asla Derim. Yılbaşından Öncede Alırsan Aldığım Fiyata Sanada Alırım ...
ford cmax
pejo 3008
3008 Aldık Ablamlara 10 Gün Önce Öyle Klasikleşmiş Fransızdan Uzak Durun Muhabbetlerine Katılmıyorum Kesinlikle 3008 Derim. Fordada Bindim Bir Daha Asla Derim. Yılbaşından Öncede Alırsan Aldığım Fiyata Sanada Alırım ...
Konu GP COSKUN tarafından (18/12/2010 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.
Şansına gelmemiştir.2005 model 0 Km Megane aracım daha iki aylıkken temmuz ayında silecek suyu deposu çatladı,sol aks körüğü patlakmış,5000 Km'de aracın her yerinden tıkırtılar ve zırıltılar başladı,iki defa bobin yandı... Fransa'da halamın çocukları var.Onlar bile söylüyorlar kaliteyi düşürdüklerini.Renault parçalarını kendisi üretirken başka firmalara yaptırmaya başlamış kaliteyi düşürerek tabi ki. Kendileri bile gelirken Audi,Mercedes,Bmw ile gelirler.Fransızların arızasının çok olduğunu söylerler.
Öyle Klasikleşmiş Fransızdan Uzak Durun Muhabbetlerine Katılmıyorum Kesinlikle 3008 Derim
Bu cümle size ait sanırım. "Fransızlardan uzak durun." yorumunu yapan arkadaş benim.Demek ki siz benim şahsıma itham etmişsiniz cevabınızı.Kendi söylediklerinizle çelişki yaşıyorsunuz. Benim söylediklerim klasikleşmiş şeyler değildir.O zaman insanı bir şey bilmezmiş durumuna sokmayın.
Yazdığım 96 mesajımda da forum adabına aykırı herhangi bir şey göremezsiniz zaten.Hepsini okumanızı tavsiye ederim.
Konu GP COSKUN tarafından (18/12/2010 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.
Fatih Uzatma Arkadaşım Konuyuda Katletme. Sana Birşey Bilmezmiş Diyen Yok Cümleyi Sen Kurmuş Olsan Bile Genelleme Yapmışım ( Muhabbetlerine ) Türkçemi Öğretelim Birde.
Benim Kızıdğım Noktayı Anladın Sen Ve Hala Üste Çıkmak İçin Mücadele Veriyorsun. "Sizede Katılın Diyen Yok " Tarzında Bir Tabir Bu Forumda Yoktur Arkadaşım. Adaptan Kastımda Budur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri