Hayırdır barış nerden esti araç değişimimi var yoksa![]()
arkadaşlar yeni araba almak isteyenler varsa ve bütcenizi yüksek tutmuşsanız size önerebileceğim piyasının en güzel ve bi o kadarda piyasa fiyatı düşük chevrolet captiva yı şiddetle öneririm. bu jip in full+full paketi (otomatik vites+dizel+dvd+tv+sanruf+zenon far+yol bilgisayarı+navigasyon 4*4, 5+2 koltuk sistemi standart (7kişi) vb.) herşey dahil 76bin-78bin tl arasında. tamam şimdi fiyatı yüksek bulanınız olabilir ama piyasadaki jip fiyatları aldı başını yürüdü en kötü jip 100.000 dolardan başlıyor inanmayan baksın piyasaya eli yüzü düzgün ben jip im diyen arkadaş 100,000 dolar. piyasadaki tüm jiplere baktım suziki,honda,hyundai,jeep,fiat,toyota,nissan,land rover,dodge bmw,mercedes,mitsubishi,wolsvogen,volvo,ford bu firmaların içinde full+full tek bir marka var chevrolet captiva sport. jip arayanlar ilk bu markadan başlasın derim![]()
Hayırdır barış nerden esti araç değişimimi var yoksa![]()
Güzel araç ama bana ters.![]()
Mehmet abi barıs puntoya öylesine essek niyetine biniyorceptivada gelmiş olması lazım.
güzel tavsiye opel antara ile aynı platformu paylaşıyor.. aracın fiyatı özellikleri artısı fakat fren testlerindeki büyük başarısızlığına dikkat edip tekrar düşünmek gerek.. chevrolet captiva = daewoo captiva bunuda unutmamak lazım..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
asla tavsiye edeceğim bir araba değil kilometre de yaklaşık 32 kuruş falan yakıyor ve 84 milyara sıfır 3.20d alınabilir eğer illaki cip isteniyorsa hyundai ix35 daha özellikli bence
bu eşşek gibi binme nerden çıktı yaa cemo. ne zaman gördün eşeklemesine bindiğimibiraz pasaklı olabilir oda kış mevsiminden dolayı yoksa bakımını 5000 km önceden götürüyorum daha bu sene yeni jant lastik aldım. mehmet abiye gittim rüzgarlık taktırdım. sadece cam filmlerim eski onuda mehmet abi yaparsa orda yenilicem
ahhh ahhh cemooo kötü reklamımı yapıyorsun
![]()
cok guzel arac bende baslıga bakınca 50 bin lria civarıdır diye heveslendimama nereedeee yalnız yakıtı cokmus. tabi o aracta okadar yakar
)
mazot 3.25 olmuş yakmasınmı ama güzel araba beyaz rengi çok hoşuma gidiyor...
Yorumların Geneline Bakınca Bazı Arkadaşların Çok Doğru Tespitleri Var Özellikle Frenler Konusundaki Başarısızlığı Bilinmektedir. Ayrıca Yakıt Konusuna Gelince Alanların Birçoğu Bundan Müzdarip Diğer Emsallarine Göre Fazla Yakıyor.
Aracın Artılarına Gelirsek Piyasaki Üst Sınıf Jeep Lere Göre Çok Düşük Rakam Ve Kasası Satıyor Aracın Büyük Ve İri Yapısı Aracın Satılmasını Sağlıyor. Bu Arada Bir Arkadaşımızın Daewoo Yorumuna Katılmıyorum. Sonuçta Epey Zaman Önce Bu Değişim Gerçekleşti Bunu Ön Planda Tutmak Yanlış Olur. Chevroletleri 2004 Ten Beri Kullananlar Var Çok Fazla Sorun Çıkartan Araçlar Değil.
bu jeepleri yapıyorlar ama artık sadece hava olmuş araçlar. jeep olacak arazi performansı olmayan araçlar. lada sizden iyi her yere girip çıkarken ben bu kadar para verip sadece düz yolda gidebilecegim araçlar...
cemo sunroof taktıralım mı araçlarlara ne dersin))))) çok karizma olurrrrrr
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri