Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla kimse tsi şöyle iyi vw böyle iyi demesin vw sadece ve sedece bizim türk milleti tarafından yerelere göklere sığdırılamayan bir marka.vw golflere verilen paraya gerçekten acıyorum.Arabada ne tasarım ne ruh var dümdüz estetik yönden sıfır bir araç.Bundan iki ay önce 16-17000 lira arası golf 4 bakıyordum iyice piyasadaki araçları inceleyip bilgi edinince vazgeçtim.Ne sağlam bir araç ne yedek parçası ucuz ne de ekonomik bir araç sedece ve sadece adı var diye satıyor.Bu tsi lerin de fiyasko olacağı geleceğinin olmadığını çıktığı gündeki gibi aynen savunuyorum.Zaten çıkalı 3-4 yıl anca oldu hele bir 8-10 yaşına gelsin de o zaman ikinci eldeki durumunu görürüm ben bunların.lpg takılması bile muallakta olan bir marka yurt dışından gelen sistemlere de 3-4000 lira diyorlar.Bir de bunun yanında tsi motorların fabrika verisi tüketimlerinde de bi aldatmaca var gibi 1.4 160 hp 240 nm 1260 kiloluk golf ün şehiriçi fabrika verisi 8 lt yazıyor.Ama kullananlar 9-10 lt den aşağı düşmediklerini söylüyorlar.Bu almanlar her yönden kazıklamayı iyi biliyorlar.

Vosvos hakkındaki görüşlerinize ben de katılıyorum. Onun yerine Opel tercihi daha iyi olur eğer illa Alman alıncaksa