Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Jetta tsi 140 hp

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

Standart Jetta tsi 140 hp

merhaba arkadaşlar jetta tsi 140 hp comfortline bir araç buldum fiyat 31 47 binde boya değişn yok kaportasında sadece ön tamponunda boya war döşemelerinde leke vs. yok garaj lacivert renk bana fiyatı uygun geldi tsi zaten az çok biliyorum biraz araştırdım olumlu yorumlar yapıyorlar pazartesi araca baktırıp alma ihtimalim war araç hakkında bilgisi olanlar alıp almam konusunda bilgi, tavsiyede bulunurmu ?

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

sakin almayinnnnn.benim komsumda 2008 1.4 tsi 140 dsg var.motor subap yamulttu.garanti disi araca garantiden motor taktilar.ayrica komsumuzun sitesinde ayni ozellikte tsi 2 adet jettaya sifir komple motor takildi.bir abimizde koye giderken yolda kaldi.araci Ankara ya cektiler.acikcasi arac konforlu,ici disi cizgileri cok guzel ama sorunlu.bizim 2.0 fsi passat ta bana gore sorunlu bir arac ve daha 43000 km de..

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

Alıntı lionT-JET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakin almayinnnnn.benim komsumda 2008 1.4 tsi 140 dsg var.motor subap yamulttu.garanti disi araca garantiden motor taktilar.ayrica komsumuzun sitesinde ayni ozellikte tsi 2 adet jettaya sifir komple motor takildi.bir abimizde koye giderken yolda kaldi.araci Ankara ya cektiler.acikcasi arac konforlu,ici disi cizgileri cok guzel ama sorunlu.bizim 2.0 fsi passat ta bana gore sorunlu bir arac ve daha 43000 km de..
    serviste bi rapor alıcam da sorunu warsa belli etmezmi kendini ? bütün tsi böle değildir heralde ? ve garanti dışı araca neden öle bir uygulama yapark değiştirdiler motrunu kronik mi?

Murat Gürakan
    varmı denemek isteyen :) Murat Gürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 354

her arabada sıkıntı olur direk vurmamak gerek geneline.
    -----
    Çok başarılı bir motordur motor hakkında yorum yapıcam. Sadece chiple bile gücüne göre çok iyi gider. Çokda az yakar. Şehir içi 6.5 lt ile gezen arkadaşlarım var golf gt 170lik ile. Bunund a170 likden tek farkı yazılımı Turbosu superchargerı tamamen aynı.

suat taner
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

bence iyice arastirmakta fayda var.bizim cevremizde 2 adet jetta tsi var.ikiside sorun yasadi.tanidiklarin cevresindeki tsi lardada sorun var.yakit olarak hakikaten cok basarili.bizim 2.0 fsi auto bile 1.6 auto lar ile ayni yakiyor.uzun yolda yol tutusu konforu gayet basarili.motor masrafi 6500 tl tuttu,bunun 1500 tl iscilik ucretini komsumuzdanda aldilar..

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

Alıntı Murat Gürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her arabada sıkıntı olur direk vurmamak gerek geneline.
    -----
    Çok başarılı bir motordur motor hakkında yorum yapıcam. Sadece chiple bile gücüne göre çok iyi gider. Çokda az yakar. Şehir içi 6.5 lt ile gezen arkadaşlarım var golf gt 170lik ile. Bunund a170 likden tek farkı yazılımı Turbosu superchargerı tamamen aynı.
    arkadşınız araç la ilgili sorunu oldumu hiç ? aradaki fark sadece yazılım die bnde 140 lığı tercih ediyorum ne kadr doğru bilmiyorum ama sehr dışı 5 litreli rakamlara indirebiliyolarmış sehr içide 7,5 - 8,5 arası oluyomuş tabi kullanmadığım için net bir bilgiye sahip değilim internette araç alıp ta yorum yapanlardan ve test sürüşü yapan derilerden okuyup bildiğim kadaryla
    ama sehr içi 6,5 bana çok iddalı geldi arada inip arkadan mı itikliyor
    bence iyice arastirmakta fayda var.bizim cevremizde 2 adet jetta tsi var.ikiside sorun yasadi.tanidiklarin cevresindeki tsi lardada sorun var.yakit olarak hakikaten cok basarili.bizim 2.0 fsi auto bile 1.6 auto lar ile ayni yakiyor.uzun yolda yol tutusu konforu gayet basarili.motor masrafi 6500 tl tuttu,bunun 1500 tl iscilik ucretini komsumuzdanda aldilar..
    o fiyatlara gerçekten çok can yakar allah korusun istanbulda önerebileceğiniz iyi bir servis warmı ?
    Konu speedy_16 tarafından (24/10/2010 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.

suat taner
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

biz en son 30000 km bakimini Rekor da yaptirmistik ama Erel de yanimizda calisan arkadasin yegeni var.Araci gostermek isterseniz yardimci olur.

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

biz en son 30000 km bakimini Rekor da yaptirmistik ama Erel de yanimizda calisan arkadasin yegeni var.Araci gostermek isterseniz yardimci olur.
    valla iyi olur bu konuda yardımcı olursanız nette sorunlu tsi ları araştırdım biraz oku oku içim karardı teredüte düşürdü beni hayrlısı diordm artık bu kadar okuduktan sonra iyi bir WV servisine ihtiyacım war
    Konu speedy_16 tarafından (24/10/2010 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.

suat taner
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

acikcasi tsi lar hakkinda bu kadar sorun olmasi benide sasirtti.normalde ellerindeki bir cihazla gecmise donuk ariza kayitlarini ortaya cikartabiliyor ve aracin servis gecmiside onemli.bizim komsunun ilk once bir sensor arizasi var dediler kisa bir sure sonra motor gitti.arkadastan yarin ogrenip ismini ozelden gonderirim.

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

acikcasi tsi lar hakkinda bu kadar sorun olmasi benide sasirtti.normalde ellerindeki bir cihazla gecmise donuk ariza kayitlarini ortaya cikartabiliyor ve aracin servis gecmiside onemli.bizim komsunun ilk once bir sensor arizasi var dediler kisa bir sure sonra motor gitti.arkadastan yarin ogrenip ismini ozelden gonderirim.
    teşekkür ederm benden ve gelicğimdende söz edersniz sevirnim gidersm eğer ordaki arkadaşa sizin adınızmı werim?

suat taner
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

yarin konusurum buyuk ihtimalle benim veya yegeninin adiyla ama bunu da yarin netlestiririm.bu arada arac hangi yakada?erel maltepede!

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

yarin konusurum buyuk ihtimalle benim veya yegeninin adiyla ama bunu da yarin netlestiririm.bu arada arac hangi yakada?erel maltepede!
    avcılar tafafında avrupa yakasında

suat taner
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

acikcasi EREL anadolu yakasi maltepede ve avcilara cok ters.ama esenyurt ta dogus otonun yeri var.orasi avcilara daha yakin.internetten linkini ekledim.telefonla bilgi alarak giderseniz daha iyi olur.simdiden hayirlisi olur insallah..yarin haberdar edersiniz buradan takip ederiz.
    Doğuş Oto

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Valla kimse tsi şöyle iyi vw böyle iyi demesin vw sadece ve sedece bizim türk milleti tarafından yerelere göklere sığdırılamayan bir marka.vw golflere verilen paraya gerçekten acıyorum.Arabada ne tasarım ne ruh var dümdüz estetik yönden sıfır bir araç.Bundan iki ay önce 16-17000 lira arası golf 4 bakıyordum iyice piyasadaki araçları inceleyip bilgi edinince vazgeçtim.Ne sağlam bir araç ne yedek parçası ucuz ne de ekonomik bir araç sedece ve sadece adı var diye satıyor.Bu tsi lerin de fiyasko olacağı geleceğinin olmadığını çıktığı gündeki gibi aynen savunuyorum.Zaten çıkalı 3-4 yıl anca oldu hele bir 8-10 yaşına gelsin de o zaman ikinci eldeki durumunu görürüm ben bunların.lpg takılması bile muallakta olan bir marka yurt dışından gelen sistemlere de 3-4000 lira diyorlar.Bir de bunun yanında tsi motorların fabrika verisi tüketimlerinde de bi aldatmaca var gibi 1.4 160 hp 240 nm 1260 kiloluk golf ün şehiriçi fabrika verisi 8 lt yazıyor.Ama kullananlar 9-10 lt den aşağı düşmediklerini söylüyorlar.Bu almanlar her yönden kazıklamayı iyi biliyorlar.

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

suat taner
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

+100000000

bizim 2.passat 30000km lerde 2 side dokulmeye basladi..

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kimse tsi şöyle iyi vw böyle iyi demesin vw sadece ve sedece bizim türk milleti tarafından yerelere göklere sığdırılamayan bir marka.vw golflere verilen paraya gerçekten acıyorum.Arabada ne tasarım ne ruh var dümdüz estetik yönden sıfır bir araç.Bundan iki ay önce 16-17000 lira arası golf 4 bakıyordum iyice piyasadaki araçları inceleyip bilgi edinince vazgeçtim.Ne sağlam bir araç ne yedek parçası ucuz ne de ekonomik bir araç sedece ve sadece adı var diye satıyor.Bu tsi lerin de fiyasko olacağı geleceğinin olmadığını çıktığı gündeki gibi aynen savunuyorum.Zaten çıkalı 3-4 yıl anca oldu hele bir 8-10 yaşına gelsin de o zaman ikinci eldeki durumunu görürüm ben bunların.lpg takılması bile muallakta olan bir marka yurt dışından gelen sistemlere de 3-4000 lira diyorlar.Bir de bunun yanında tsi motorların fabrika verisi tüketimlerinde de bi aldatmaca var gibi 1.4 160 hp 240 nm 1260 kiloluk golf ün şehiriçi fabrika verisi 8 lt yazıyor.Ama kullananlar 9-10 lt den aşağı düşmediklerini söylüyorlar.Bu almanlar her yönden kazıklamayı iyi biliyorlar.

Vosvos hakkındaki görüşlerinize ben de katılıyorum. Onun yerine Opel tercihi daha iyi olur eğer illa Alman alıncaksa

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vosvos hakkındaki görüşlerinize ben de katılıyorum. Onun yerine Opel tercihi daha iyi olur eğer illa Alman alıncaksa
    aman abi opelde aynısı çoğunda şanzıman arızası çıkıyor 70.000 de dökülmeye başlıyor hiç bulaşmayın almanda bmw yi tek geçerim ama fiyatı tuzlu biraz

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman abi opelde aynısı çoğunda şanzıman arızası çıkıyor 70.000 de dökülmeye başlıyor hiç bulaşmayın almanda bmw yi tek geçerim ama fiyatı tuzlu biraz
    Dökülmeye bakarsan yıllar geçsede en diri kalan araçlar FİAT. Binin bakalım 99 model bir Örneğin Mareaya ve aynı sınıftaki diğer araçlara. Ne dediğimi anlarsınız.

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dökülmeye bakarsan yıllar geçsede en diri kalan araçlar FİAT. Binin bakalım 99 model bir Örneğin Mareaya ve aynı sınıftaki diğer araçlara. Ne dediğimi anlarsınız.
    abi almandan bahsettim ona bakarsan kaç senelik sapasağlam şahinler tipolar var

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

açıkcası işim gereği akşama kadar servisteyim

servise genelde vag grubu araçlar geliyor
    vw audi skoda seat

burada dikkati çeken tsi dan çok dsg li araçlar

sorun çıktımı çıkıyor
    bazıları varki hiç sorunsuz binebiliyor bazıları sanayiden çıkmıyor
    buna anlam veremiyorum

her ne kadar da alman hayranı olarak vw ve audi benim için bir numara olsada ne tsi alırım ne dsg...
    araba alacak olsam
    eski kasa audi a4 a6 veya passat tdi 1.9 yada 2.0 tiptronic

ancak garanti süresini devam ettirdiğim süre yada garantisi olan bir tsi alırdım...ama asla ve asla garantisi bitmiş bir tsi almazdım...hele hele dsg

tekrar ediyorum...sorun çıkmazsa çıkmıyor
    ama çıkarsada vay halinize...

Sayfa 1/2 12 SonSon