donanımlarına işçiliğine dikkat etmek lazım . bmw 3.20d ve c180k nın ucuza satılan Türkiye versiyonlarının çok vasat olduğu biliniyor.
uğur sen araştırmacı bir arkadaşımızsın eminim hepsini bizden çok araştırmışsındır ama genede 3.20d ve c180k sürmüş birisi olarak canlı yorumlarımı yapayım.
3.20d motor performans yakıt olarak sınıfının en müthiş arabası ama görsellik olarak çok boş bir araba, paraya kıyıp piano black, ekran navi vs alırsan da 5.20 nin fiyatına yaklaşıyorsun. Sen alıcak olsan kesinlikle 3.20d al derim ama baban için çok uygun değil.
c180k ise motor performans yakıt olarak bir mercedes için iyi olsa bile 1.6 motoruna göre 11 in altına düşmeyen şehir içi ortalaması ve performansı ile çok vasat ama işçilik ve görsellik olarak bmw den çok daha üstün hatta daha üst sınıf aracı gibi duruyor diyebilirim. Bu görüntünün üstüne c220cdi alıcak olsanız kesin c al derim ama oda e serisi fiyatına yaklaştığı için gene mantıksız.
3 ay önce ortağıma araç alırken öncelik prestij olduğu için 3 araç arasından c180k almaya karar vermiştik.
donanımlarına işçiliğine dikkat etmek lazım . bmw 3.20d ve c180k nın ucuza satılan Türkiye versiyonlarının çok vasat olduğu biliniyor.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
yorumlar için onlarca teşekkürler arkadaşlar, ayrıca diğer araçlar diye bir bölüm varken genel kısmında açtığım için özür dilerim. Bu arada audi a,4 için düşünülen araç 1,8 tfsi 120 hp multitronic.
Arkadaşlar gaz pedalına verilen tepkiler benim araba kullanırken aldığım tek zevktir, bu yüzden babama alınacak arabada sanırım onu biraz kandırıp kendimi düşüneceğim.
rakamlara baktığımda 3,20 aklımdaki bütün araçları siriyor bir anda heycanlanıyorum...
biraz bulduğum bilgileri paylaşayım sizlerle 80-120 ara hızlanmalar. ilk veri 4. vites diğer veri 5 vites.
316 için 11,1 / 14,8
330 için 6,2 / 7,7
320d için 5,9 / 7,5
audide benzinli olduğu halde turbo var, e mercedestede kompressor mevcut, bunların hiçbiri olmadan mevcut performansları olsa belki bir derece düşünülecek ancak notor olarak baktığımızda bmw çok çok önde, babam her baba gibi biraz mercedes sevdalısı anlayabiliyorum her gorduğunde mercedes başka deyip iç çekiyor, ben rakamlara hastayım, baba diyorum en boşunu al jantları kapak olsun bmw olsun bak uzun uzun yollara çıkarsın yakıta servet verme diyorum fazlada zorlamıyorum artık gerisi ona kalmış.
E90 3.20 yerine imkan varsa E92 3.35 tercih ederim
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
babana alıpta kendide kullanacaksan,belliki performansıda seviyorsun. o zaman A4 al derim.
3.20d Tek Geçer A4 Gereğinden Fazla Yakıyor Kasa Gösterişli Ama Diğer 2 Araçla Aynı Segmente Layık Değil. C Kasa Mercedesde Olabilir Fakat 3.20 Dizel Verileri Gayet İyi Bu Yüzden BMW Tek Geçer...
e 250 cdı hakkında ne düşünüyoruz peki?
burada hem babana hem sana en uygun araç bence bmw 320d.bu araç hem babanın hem senin beklentilerinize cevap verecek bir araç.
250 mi HAYAL BİLE EDEMİYORUM BIRAK DÜŞÜNMEYİ
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
araba budur gerisi yalan dolan![]()
sıfır mı düşünüyorsunuz veya kaç model ?
birinde dizel bakıp diğerinde benzinli bakmak çok mantıklı gelmedi. Bence seçenekleri biraz daha daraltmak lazım
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
5 serisi en güzel modeli bence.. yeni 5 serisi daha süper.. sayısal oynamak lazım..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri