Biraz fena yapmışlar
1,6 Crdi 260 nm 115 Hp
![]()
güzel araç
Kia cı olabilirim![]()
şu son zamanlarda çok fazla dikkatimi çeken bi araç . ama nedir ne değildir bilemicem. motoru iyiye benziyor ama![]()
içinin resimleri varmı
birde fiyatı ne kadarmış acaba
ne yalan söyliyim benimde hoşuma gitti açıkçası
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Kia nın güven veren araclarından bende almayı düsünmüştüm fakat 5K ya göre 3K sı daha güzel duruyo 3K da bize gelmez diye o yüzden 5K evo aldım.
EVOEVOEVOEVOEVO
Hafta sonu kullandım bahsedeyim biraz,
-260 a 115 değeri zaten anlatır bazı şeyleri Crdi (yazdırılırsa 350 e 145 çıkar )
-1380kg ağırlığı var
-Dingil mesafesi çok iyi
-Tek kapı ama inanın 5k gp den daha rahat içi (arka koltuklar dahil)
-Bagajı gp den büyük
-Manuel vites 35.000 TL , Otomatik 37.000 TL
-Hatları çok agresif
-Ciddi kaslı ve oturaklı duruyor
Bence fena![]()
çok beğendim ama 37.000 gibi bir fiyata kia alınır mı tartışılır hadi aldık sonra nasıl satılır acaba?
Pro ceed fiyatı,
2. eli gerçekten sorun olabilir ama binmek için alınırsa etkilemez heralde,
1,6 crdi
260 nm
115 hp
6 ileri vites
güzel araba bir ara niyetlenmiştim. ama pahalı geldi...
Çok pahalı bir araç ama görüntüsü ve motoru çok iyi, fakat içini ben pek beğenmedim, ama sıfır fiyatı 32bin civarında olsa 2.elleride 27-28 civarında olsa alınası bir araçtır bence.
Daha birkaç gün öncesine kadar Tekirdağ'dan bir arkadaşıma aldık. 3 kapı alacaktık ama son anda 5 kapıya karar verdi. Mercekli farlı olanlarından almak lazım, ısrar etmeyince getirmiyorlar![]()
GP in mirror is faster than they appear !
içi çok sade ama dıştan süper.değişik bir araç
Arkası çok hoşuma gitmişiti bayadır takip ediyorum bu aracı.. ama 5 kapılısının kia rio dan farkı yok bence... fiyatı da guzel.
Arkadaşlar kia gerçekten güzel araç yapmış,fiyatları biraz daha oynarlarsa yok satar bu araç.
kubılay abı arac cok guzel ıyı hoş hadı fıyatıda tartısılır belkı ama sankı bıraz volkswagen scirocco çakması gıbı durmuyomu abı?![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri