iyi de bilader Atatürkün yaşadığı zamanla aziz nesin in yaşadığı ve bu lafları söylediği zaman arasında en az 60 yıl var bunu nasıl açıklayacaksın ve sen kendini %80 lik mi %20 lik mi kefeye koyuyorsun onu söyle.
Ben aziz nesinin lafının doğru olduğunu bizzat tecrübe ettim o yüzden bu ülkede mutlu %12 lik bir azınlık var. Ve iyi yönetilemiyoruz. Benim lafım budur.
Hyundai nin kazalarının fotolarını koyalım istersen siteye şimdi konu başka yere çekilecek ama ben kimseyi küçümsemiyorum sadece ATAMIZ şimdi Ülkeye olanları görse o da aziz nesin gibi düşünürdü bu büyük bir gerçek dostum kendince ata politikası da yapma burası sadece bir forum görüşüne saygı duyarım ama biraz mantık süzgecinden geçir düşüncelerini öyle yaz.
Ben bu ülkede öyle eğitimsiz insanlar gördüm ki mesela askerde iken pisuvarı kenef zannedip s...n acemi askerler bile vardı.
Sen biraz türkiye gerçeğini gör Dünyadan bahsediyorsun ama önce biz kendimize bakalım dünya da kimmiş benim ülkem dururken öncelik her daim benim ülkemindir ben öyle düşünürüm o yüzden Ülkem insanının eğitilip elindeki ekmeği hazır değil çalışarak üreterek kazanmasını bilmeyi öğretebilmeliyiz. (bunun için de toplum bilinci gerekir)
Biz de tarihimizle gurur duyuyoruz elbette.
Ama koreli çürük araba yaptığı sürece sadece tarihimizle gurur duyarız. Farkında iseniz kore kadar olamıyoruz adamlar bizden kat kat uyanık.![]()
Yer imleri