71 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Hyundai mi? Aman aman

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Alıntı PESCATORE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu sadece turk milletien indirgemek cok buyuk yanilgi. Diger ulkelerde herkes bilim adami degil ben dunyanin bircok ulkesinde bulundum ve cogundan cok daha iyi bir milletiz her yönden. Hep eksilerimizi degil briazda artilarimiza bakarsak kendimizle biraz daha barisiriz. Aziz nesin oyle demisse ulu onder ataturk turk milleti zekidir turk milleti caliskandir demis bu sozler bosa degil
    iyi de bilader Atatürkün yaşadığı zamanla aziz nesin in yaşadığı ve bu lafları söylediği zaman arasında en az 60 yıl var bunu nasıl açıklayacaksın ve sen kendini %80 lik mi %20 lik mi kefeye koyuyorsun onu söyle.
    Ben aziz nesinin lafının doğru olduğunu bizzat tecrübe ettim o yüzden bu ülkede mutlu %12 lik bir azınlık var. Ve iyi yönetilemiyoruz. Benim lafım budur.
    Hyundai nin kazalarının fotolarını koyalım istersen siteye şimdi konu başka yere çekilecek ama ben kimseyi küçümsemiyorum sadece ATAMIZ şimdi Ülkeye olanları görse o da aziz nesin gibi düşünürdü bu büyük bir gerçek dostum kendince ata politikası da yapma burası sadece bir forum görüşüne saygı duyarım ama biraz mantık süzgecinden geçir düşüncelerini öyle yaz.
    Ben bu ülkede öyle eğitimsiz insanlar gördüm ki mesela askerde iken pisuvarı kenef zannedip s...n acemi askerler bile vardı.
    Sen biraz türkiye gerçeğini gör Dünyadan bahsediyorsun ama önce biz kendimize bakalım dünya da kimmiş benim ülkem dururken öncelik her daim benim ülkemindir ben öyle düşünürüm o yüzden Ülkem insanının eğitilip elindeki ekmeği hazır değil çalışarak üreterek kazanmasını bilmeyi öğretebilmeliyiz. (bunun için de toplum bilinci gerekir)
    Biz de tarihimizle gurur duyuyoruz elbette.
    Ama koreli çürük araba yaptığı sürece sadece tarihimizle gurur duyarız. Farkında iseniz kore kadar olamıyoruz adamlar bizden kat kat uyanık.
    Konu narkoz30 tarafından (18/03/2010 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir.

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi de bilader atatürkün yaşadığı zamanla aziz nesin in yaşadığı ve bu lafları söylediği zaman arasında en az 60 yıl var bunu nasıl açıklayacaksın ve sen kendini %80 lik mi %20 lik mi kefeye koyuyorsun onu söyle.
    Ben aziz nesinin lafının doğru olduğunu bizzat tecrübe ettim o yüzden bu ülkede mutlu %12 lik bir azınlık var. Ve iyi yönetilemiyoruz. Benim lafım budur.
    Hyundai nin kazalarının fotolarını koyalım istersen siteye şimdi konu başka yere çekilecek ama ben kimseyi küçümsemiyorum sadece atamiz şimdi ülkeye olanları görse o da aziz nesin gibi düşünürdü bu büyük bir gerçek dostum kendince ata politikası da yapma burası sadece bir forum görüşüne saygı duyarım ama biraz mantık süzgecinden geçir düşüncelerini öyle yaz.
    Ben bu ülkede öyle eğitimsiz insanlar gördüm ki mesela askerde iken pisuvarı kenef zannedip s...n acemi askerler bile vardı.
    Sen biraz türkiye gerçeğini gör dünyadan bahsediyorsun ama önce biz kendimize bakalım dünya da kimmiş benim ülkem dururken öncelik her daim benim ülkemindir ben öyle düşünürüm o yüzden ülkem insanının eğitilip elindeki ekmeği hazır değil çalışarak üreterek kazanmasını bilmeyi öğretebilmeliyiz. (bunun için de toplum bilinci gerekir)
    biz de tarihimizle gurur duyuyoruz elbette.
    Ama koreli çürük araba yaptığı sürece sadece tarihimizle gurur duyarız. Farkında iseniz kore kadar olamıyoruz adamlar bizden kat kat uyanık.
    iyide sevgili hakan hocam; verdiğin örnekler cahil olmakla,eğitimsiz olmakla alakali,bunda biz dahil herkesin suçu var.ama aziz nesin türk halkini akilsizlikla suçluyor,işte bunu kabul etmek mümkün değil.

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide sevgili hakan hocam; verdiğin örnekler cahil olmakla,eğitimsiz olmakla alakali,bunda biz dahil herkesin suçu var.ama aziz nesin türk halkini akilsizlikla suçluyor,işte bunu kabul etmek mümkün değil.
    Mahkemeler de bunu zamanında tescilledi. Akılsızlık cehaletle olur cahillik alınyazısı değil bilmemek değil öğrenmemek ayıp, Oku! yaradan rabbinin adı ile oku. Bilmem bu kelimeler size birşeyler anlatabildi mi?

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Saygi duyarim hakan hocam,bu vatan hepimizin,yeterki gönüller bir olsun.
    El ele bir olma zamani...

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

MURAT BALIKÇI
    PESCATORE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 54

Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi de bilader atatürkün yaşadığı zamanla aziz nesin in yaşadığı ve bu lafları söylediği zaman arasında en az 60 yıl var bunu nasıl açıklayacaksın ve sen kendini %80 lik mi %20 lik mi kefeye koyuyorsun onu söyle.
    Hyundai nin kazalarının fotolarını koyalım istersen siteye şimdi konu başka yere çekilecek ama ben kimseyi küçümsemiyorum sadece atamiz şimdi ülkeye olanları görse o da aziz nesin gibi düşünürdü bu büyük bir gerçek dostum kendince ata politikası da yapma burası sadece bir forum görüşüne saygı duyarım ama biraz mantık süzgecinden geçir düşüncelerini öyle yaz.
    Sen biraz türkiye gerçeğini gör dünyadan bahsediyorsun ama önce biz kendimize bakalım dünya da kimmiş benim ülkem dururken öncelik her daim benim ülkemindir ben öyle düşünürüm o yüzden ülkem insanının eğitilip elindeki ekmeği hazır değil çalışarak üreterek kazanmasını bilmeyi öğretebilmeliyiz. (bunun için de toplum bilinci gerekir)
    biz de tarihimizle gurur duyuyoruz elbette.
    farkli tellerden caliyoruz size kolay gelsin