He yaşa be tayfun seni unutmadık dostum en kısa zamanda buluşalım kocaelıde gp tr de kıpırdan ma var
He yaşa be tayfun seni unutmadık dostum en kısa zamanda buluşalım kocaelıde gp tr de kıpırdan ma var
Abdullah Istanbul bulusması buyuk ıhtımalle 13 Ocakta olacak, anket buyukara oyle gosterıyor. Yer : garipçe balık restaurant garipçe köyü liman içi sarıyer.ist... balık tavuk ya da kofte menu olacakmıs ve kısı bası 20 ytl. Zaten Istanbul bulusma sayfasında bununla ılgılı topıc var oradan takıp edebılırsın. Bız Yasın'le (Yasin5757) beraber bır aksılık olmazsa kesın gıdecegız; ama tarıh tam netlesmedı daha. Bız de haber beklıyoruz. Gıdersen yola beraber cıkabılırız... Gorusmek uzere... Bu arada, bırara tanısıp bır cay ıcelım bız de. Arayı sogutmayalım![]()
Konu karademir tarafından (01/01/2008 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
hadi beraber bir cay içelim o zaman ne zaman olsun
Bu pazar olsun ısteboyle seyler uzatmaya gelmez
sıcagı sıcagına gomelım ısı
sonra sure uzadıkca herkesın bır mazeretı cıkar. Mesela bugun ben karlastıklerıne gectım, ekonomı bayagı bır sarsıldı. E sonra mtv odeyecegız, bır de Istanbul toplantısına gıdıp geldıkten sonra ıkı ay evden dısarı cıkamam artık
![]()
![]()
Tamam murat bu hafta sonu buluşalım nerede
İyi olur arkadaşlar ufuk olursa eskı yoldakı kocaeli kampusunun cafesınde buluşsakmı caylarımızı içier sohbet ederız autlet begendıkte olur hem araclar içinde yer sorunu olmaz
valla bana uyar
antikpub yada outlet daha uygun gibi (arabalar için)
çay varsa bende gelirim
pazar günü olabilir herkese uyarsa
Bence outlet pazar gunu kalabalık olabılır+arabaları da bıraraya parkedemeyebılırız. Madem toplanıyoruz, estetık bırkac fotograf cekelım degıl mı?Antık kafenın orası park ıcın de daha musaıt olur gıbı geldı bana, oglen saatlerı olabılır; ama cogunluk ne derse ona uyarım
yeterkı gonuller bır olsun
Gorusmek uzere... Hatta Basıskele'nın oradakı yenı caybahcesı de olabılır. Soyle denıze nazır cekerız gp'ları
Bu havada orasının pek kalabalık olacagını sanmam. Uyar mı?
Konu karademir tarafından (04/01/2008 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekledım :)
Bak başiskelenın orasıda uygun olabılır afkadaşlar bu pazar toplanalım
valla arkadaşlar bana uyar her zaman gelirim neresi olursa olsun
Tamam arkadaşlar pazar günü saat 3 te eski yol girişi başiskele sahil cafede toplanıyoz.Denize nazır araclar içinde park sorunu olmayan bir yer .Göruşmek üzre.
tamam ben geliyorum bakın oradız heeeee
tel:0505 515 29 11 bi sorun olursa arasınız
Ok. arkadaslar saat 15:00'te orada olacagım. Zaten ıs ıcabı Saklıca'yı ıptal etmek zorunda kaldımcok uzuldum... Bunu asla kacırmam... Yarın Yasın'le de konusurum buyuk ıhtımalle o da gelecektır. Gorusmek uzere... Degısıklık olursa cepten sms gonderın. Mesaı saatlerınde bana ulasmanıza ımkan yok
Gorusmek uzere...![]()
Konu karademir tarafından (03/02/2008 Saat 02:56 ) değiştirilmiştir.
hadi bakalım bismillah
saat 15:00 de oradayım bir aksilik olmazsa
Selam volkan senle en son ada buluşmasında tanışmıştık sanırım sende pazar günü muhakkak sahildakı cafeye gel eski Gp ciler ortaya cıkıyor nitekim....
Volkan ben sen dahıl olmak uzere uye lıstesınden kocaelı'de olan tum gp'culara ozelden bu konuda mesaj gonderdımunutulan olmaması lazım; ama az once kontrol ettım sana da mesaj gelmıs olmalı benım gonderılmıslerımde kayıtlı olarak duruyor sana gonderdıgım mesaj
ozelını kontrol et ıstersen... Neyse yarın gorusuruz...
Arkadaslar, bugun kendısıyle gorustum. Yasın de gelecek (Yasin5757) ınsallah guzel bır katılım olurBır de Tayfun, Yasın ıcın stıcker... Unutmazsın degıl mı? O sıte tanıtım kartlarından da ıstıyorum ben 5-10 tane
faaliyet yapalım, sayımız artsın
... Gorusmek uzere...
BU VATAN, BİZE DEDELERİMİZDEN MİRAS DEĞİL; TORUNLARIMIZDAN EMANETTİR!..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri