bende geliyoom tabiii yaa tigiss organizee et şu işii en az 10 olmalıyızzz evett 8 nisana herkess adını yazsınnn artı bize yakışanı yapalımmm hadii izmitt...
Printable View
bende geliyoom tabiii yaa tigiss organizee et şu işii en az 10 olmalıyızzz evett 8 nisana herkess adını yazsınnn artı bize yakışanı yapalımmm hadii izmitt...
ben tigis le konustum az önce cepten ne olursa olsun biz pazar günü saat:13 :00 kararlaştırılan yerdeyiz
Arkadaşlar Şu işi 15 Nisana alsanız da toplu olarak sizi de aramızda görsek iyi olmaz mı? İstanbul İzmit 80-90 km. Bi da böyle organizasyon bulamazsınız :)
evet beyler saat 13:00 de outlet arka otoparkta bekliyorum herkesi
bu arada ın mesajınıda herkes okudu herhalde istanbul buluşması organisazyonunuda o zaman konuşuruz ok kara yılan,ufuk61,barraquda,celalimm,vulas54 bekliyorum sizleri
beyler bu arada buluşma tam olarak barraqudanın dediği gibi tekzen in yanındaki [/B]boş alanda olacak ok başka yerlerde beklemeyelim sonra birbirimizi benim tel 537-2487076 isteyen arayabilir
bide son olarak t-shirt lerle ilgili toplu liste veririz a tek kuryeyle gönderir
nedersiniz (tabi olurda istanbula gidemezsek) ama barraquda da baya istekli benim gibi umarım gidebiliriz
abi ben kesin geliyorum bir aksilik olmazsa pazar günü saat:13 00 ordayım benim tlf.0505 515 29 11
Beyler buradayım bende uzak kaldım buralardan bir süre oyüzden forumu takip edemedim. 8 nisan saat 13:00 normal şartlarda bana uyar bir terslik olmazsa büyük ihtimalle geleceğim .
Görüşmek üzere..........
Yaa aslında şu körfez pistini bize vermezlermi bikaç saatliğine de hem çevre iller hemde biz süper bi buluşma yapsak hem arabaları deneriz hemde mangal yaparız...
kardeşim senin canın sağolsun yeterki gönüller bir olsun
millet geliyorsunuz değil mi yarın 13:00 de?
ehuuu ehuuu... Gecen haftalarda tekzenin önünde 3 4 gp ci gördüm bunlar burada ne yapıyorlar diyordum bende kendi kendimee müsait olsaydım yanaşacaktım yanınıza valla insan erken haber verir değilmii :)))) neyse artık birdahaki izmit çıkarmanızda yanınızda olma sözü benden
Merhaba arkadaslar,
Organıze olup toplanma konusunda sorun yasıyorsunuz anladıgım kadarıyla. Herkese makul bır sure ınce haber verıp toplanmtı tarıhınden bır sure once katılımla ılgılı net cevap ısteyelım o zaman. Bunu duyurmayı da sıtede duyrumanın yanı sıra uyelerın e-maıl adreslerıne bır davetıye maılı gonderererek destekleyelım. Bence cok daha ıyı organıze olunur bu sekılde :) Ukelalık olarak alınmaması umıdıyle...
Bır de soylemeyı daha dogrusu yazmayı unuttum. Ben sıtede yenıyım; ama daha once bmw'm varken turkbmw sıtesınde uyeydım. Her turlu aktıvıteye her zaman varım. Yeterkı bolgede olayım. Bılgı...
murat ne güzel seni aramızda görmek güzel buluşalım taışalım
Ok bulusup tanısalım ve sık sık goruselım; ama gordugum kadarıyla ses soluk yok kımsede :( ıllakı sasalı buyuk bır organızasyon olması sart degıl arkadaslar. Insanlar Istanbul'dan kalkıp gelıyorlar bızım cevredekı dogal guzellıklerı gormek, kafa dınlemek ıcın. Kocaelı'nın her kosesı ayrı bır guzel. Mutevazı bır yere gıdıp bır mangal partısı yapsak bıle seker gıbı olur. Ne bıleyım, saklı gol var, gol evı, bas degırmen, yuvacık vs... Yeterkı bır organıze olalım. Haydı yonetım canlansın bıraz... Anladık havalar soguk, ekonomı bozuk; ama hıc olmadı antık kafede 1-2 cay ıcer dagılırız yahu, bu kadar gocunmayın...
Buarada, bır aksılık cıkmazsa Istanbul'dakı arkadasların bulusmasına gıdecegım ben. Baska gelmeye nıyetı olan varsa bırkac arac konvoy seklınde gıdebılırız, sık olur ;)
0543 4619736 arayıp ya da ulasamazsanız sms yada msn murat-karademir@hotmail.com bana ulasabılırsenız sevınırım.
Yapalım buluşma tanışalım iyi olur gecenlerde bi başlik actım kocaelıde kim kim yok diye hiç ses cıkmadı neyse ist buluşması nerde olcaksa ona gore bende gelebilirim
murat seni kaydettim msn ye beni onayla
bu arada izmitte pek gp ci yok ama sen ben apo fatih oturur bir yerde muhabbet edelim yakın zamanda istersen buğün hehe hazır senelik izin varken
He yaşa be tayfun seni unutmadık dostum en kısa zamanda buluşalım kocaelıde gp tr de kıpırdan ma var