tıgıs kardeş ne zaman toplancaz
Printable View
tıgıs kardeş ne zaman toplancaz
okudum kardeşim mesajını cevabı sendedir :)
bana herzaman uyar ama diğer arkadaşlar ara ara baktıkları için mesajlara tam olarak konuya hakim olamıyoruz
ben derim ki istanbul buluşmasından önce haftaya pazar yani 08/04/07 de outletin arka açık garajında buluşalım saat 13:00 ne dersiniz herkesin yorum ve önerilerini bekliyorum
tüm kocaelili üyelere özelden mesaj attım buluşma ile ilgili
herkes okur umarım cevapları bekliyorum arkadaşlar
kardeşim bana uyar her zaman gelirim diğer arkadaşlarada ulaşalım ok.
tamamdır ufuk
şimdilik 2 kişiyiz bekleyeceğiz
bana tel.imeal atarsan sevinirim ben şimdi cıkıyorum daha sık görüşürüz
tamam
ok
arkadaslar bende kocaelıde oturuyorum bana bılgı verırsenız sevınırım
bı yerlerde toplanma olcakmı
gelmek cok ısterım
kardeş yeni üye oldun herhalde atlamazdım yoksa seni
aramıza hoşgeldin aktif ve keyiflli forumlar sana
ben hemen özeline mesajı atıyorum takip edebilirsin
tesekur ederım kardes
:)
evet arkadaşlar şu anki kadro :08/04/07 saat 13:00 outlet de toplanmayı kabul edip gelecek durumda olanlar (aksilik çıkmazsa)
tigis
ufuk61
fox41
celalim
yaaaa hadii inanın izmitte puntooo patlaması varr günde 1 2 görürkennn 10 civarı görmeye başladıımmm hadii ben istanbulll taraftarıı değilim bence burada buluşmakkk kocaeli buluşmasıı olmalııı hadii izmittt hadiii....
kara yılan hoşgeldin nerdesin sen yaaa
senide yazıyor muyuz listeye :)
evet kocaeli az kaldı bu hafta buluşalım
ispanyadan selam...ufuk önce özel mesaja baktığım için burayı görmedim..haftaya cumartesi gecesi dönüyorum..pazar 13:00 outlet center tekzen yanı buluşabiliriz...ara sıra mesajlara bakmaya devam edecdeğim..elbette istanbulada gideceğiz hep beraber...
adios amigos
yaa arkadaşlar benim evde bilgisayar arızalı iş yerindekiyle idare ediyorum barraguda dört gözle bekleniyorsun hayırlısıyla kazasız belasız gel haftaya artık buluşalım
tıgıs ne zaman buluşacagız