evetn arkadaslar ortaM COK GUZLDİ. ÖNCELİKLE BURADAN FİAT KOYUNCU BAYİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ TABİ SERVİS MÜDÜRÜMÜZ ATIF Beyi Ebru hanımı, yine ismini hatılaymadıgımservisteki çalışanı ve oto koruma sistmlerinde ali öğüt bey teşekkür ediyoruz . tabi toplantıya katılan akif, barış, mehmet,selman. ve şakire teşekkürler.
aslında bizim mehmet te vardı rsimmlerdeen once gittiği için o yok![]()
Konu pdr42 tarafından (30/06/2008 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
Resimler çok güzel kutlarım arkadaşlar ama bu resimlerde esas duruşta olan arkadaş kim ? acaba merak ettimde![]()
tebrikler arkadaşlar...
Gerçekten Resimler çok Güzel Ama Kimse Koyuncu Fiat In Ev Sahipliğinden Bahsetmemiş. Katilimci Arkadaşlara Yapilan Ikramlar Ve Servisde Sunulan Motor Koruma Unutulmamali
Diğer konuda ayrıntılı olarak bahsettim abi.Tekrar teşekkürler buradan birkez daha.
bende değinmiştim arkadaşlar .. neyse tekrar soyluyorum konyada yada konya dısındaki arkadaslar 4. topantıya servis mudrumuz atıf bey motor koruma hediye edecek aberiniz olsun gelmeyen kacırırı benim aracada denemeik yapıldı hani akifede yapıldı selman sonra yaptırcak galiba
ben kesin geliyorum o zaman listenin başında benide yazarsanız sevinirimşaka tabiki,
aslında ben gelmek isterdim buluşmaya zaten 2 saat konya ankara ama cumartesi çalıştıgım için gelemedim,bidahaki sefere artık
merhaba arkadaşlar ,
ben KONYA koyuncu servisi müşteri ilişkileri sorumlusu EBRU TAŞKIN.sitenizin yeni üyesiyim.Bizi ziyarete gelen arkadaşlarımıza davetimizi kırmayıp geldikleri için çok teşekkür ederim.hepsi birbirinden iyi çok değerli insanlar.Bu arada resimler çok güzel çıkmış ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.ama müdürümüz ATIF bey'i çekmeyi unutmuşuzsitemizi hergün takip edeceğim herhengi bir sıkıntınızda bana burdan ve 0332 345 26 26 şirket telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.yeni davetimizde tekrar buluşmak dileğiyle...
Ebru hanım aramıza hoşgeldiniz. Buluşmamıza gösterdiğiniz ilgiden ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.
aramıza hoş geldiniz ebru hanım,umarım forumumuzda iyi vakit geçirirsiniz...
Tekrar tebrik ederim arkadaslar.. Fotograflarda çok güzel ama insan birazda yediğinin içtiğinin fotografını çeker demi..Birde Atıf Bey'i çekseydiniz tam olurdu.
Ebru hanım sizde aramıza hoşgeldiniz.Aktif forumlar dilerim..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Güzel buluşma ve fotoğraflar için teşekkürler arkadaşlar... Koyuncu Fiat Servisi'ne, desteklerinden ötürü ayrıca teşekkürler...
koyuncu oto nun yerini gordum,şehrin içinede girmiyosun,onunde yol çalışması var ama olsun,motor koruma var işin sonunda,hem bidahaki buluşmaya biter yol çalışmasıda
![]()
la çekilinde arabaları görelim
çok güzel olmuş..
samsunda yokmu böyle biişi?
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
oraya iki alt geçit üç kprümü o cinsten bişey yapılıor...büyük şehir çalışıyor
![]()
ya herşeyi anladımda o caddeye neden aliya izzetbegoviç (sanırım boyleydi) adını vermişler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri